fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
DECO SZETT: 2db függőkosár polcbetét, 40x26x14cm és 30x26x14cm, fekete Előző DECO SZETT: 2db függőkosár polcbetét, 40x26x14cm és 30x26x14cm, fekete

Fém sarokpolc RIVET 180x90x45x64,5cm

Kezdőár 26 990 Ft Regular Price 40 490 Ft
Raktáron
Csak %1 maradt
DRC1/180090045
Fém sarokpolc HDF polclapokkal 180x90x45x64,5cm, polconként 250kg. Rugalmas és robusztus. A sarkok optimális kihasználásához!
Jellemzők
 • 250 kg/polclap

  250 kg/polclap

Buy together
Fém sarokpolc RIVET 180x90x45x64,5cm + RIVET kiegészítők - kampótartó keresztléc fém polcokhoz + Tároló doboz fedővel 35L – 2db + Műanyag fiókos doboz
Kosárba: 48 564 Ft
=
Mentés 5 396 Ft
48 564 Ft

Ez a Ordonita sarokpolc optimálisan kialakított tárolóhelyet kínál még a nehezen elérhető sarkokban is. Különösen helytakarékos, minden tárolóhelyiségbe elfér, és milliméteres pontossággal illeszkedik a sarkokba. Az antracitszürke, nagy teherbírású sarokpolc kiváló minőségű acélból készült állványból és nagy sűrűségű HDF farostlemezből készült polcokból épül fel. A nagy bálasűrűségnek (> 800 kg/m3) köszönhetően ezek kifejezetten ütés- és csavarodásállóak, valamint ellenállnak a nedvességnek. Az polcok magassága állítható, az áruk térfogatához igazítható.

Az egyenletes felület ideális a festéshez. Az intelligens RIVET plug-in technológiának köszönhetően a nagy teherbírású polcos állvány pillanatok alatt összeszerelhető, és az egyéni igények változásának tükrében szétszedhető vagy újra összeszerelhető. A gumikalapácson kívül nincs szükség további szerszámokra. Az összeszerelés egyszerű és minimális időt vesz igénybe! A teherbíró képesség biztonságos és maximális kihasználása érdekében mindenképpen javasoljuk az állványt a falhoz rögzíteni. A sarokpolc kombinálható a Garage 45 sorozatunk azonos mélységű RIVET plug-in polcaival is, így igény szerint bővíthető.

A rendelkezésre álló hely legjobb kihasználása érdekében a sarokpolcok vásárlásakor ügyelj a méretekre és a polcok teherbírására vonatkozó információkra! A Ordonitától a sarokpolcok számtalan változata kapható. A sarokpolc rendszerek egy alappolcból és két további polcos állványból állnak, amelyek rugalmasan és gyorsan módosíthatók, alakíthatók. Moduláris felépítésüknek köszönhetően ezek a polcok és polcos állványok sokféle alkalmazásra és felhasználási területre alkalmasak, akár otthon a hobbiszobában, garázsban, műhelyben, akár kereskedelmi és ipari raktárakban. Esztétikus kialakításuknak köszönhetően ezek a porszórt acélból készült antracitszürke sarokpolcok irodákban vagy üzletekben is kiválóan megállják a helyüket. A nagy teherbírású polcos állvány kis súlyú, és mégis nagyon stabil.

A sarokpolc tulajdonságainak áttekintése

Stabil és tartós

 • Nagy teherbírássú, robusztus sarokpolc
 • Kiváló minőségű porszórt acél
 • Nagy sűrűségű HDF farostlemez polcok
 • Ütés- és csavarodásálló
 • Nedvességálló

Rugalmas

 • Az innovatív plug-in rendszernek köszönhetően nincs szükség szerszámokra
 • A HDF polcok magassága állítható
 • A tárhely hatékony kihasználása a sarkokban is
 • Használható tárolópolcként, garázspolcként, alagsori polcként, műhelypolcként vagy otthon.
 • Könnyű hozzáférés

A HDF polcos sarokpolc állvány termék méretei: 180x90x45x64,5cm

A teljes teherbírás 1000 kg, hogy a legnehezebb tárgyakat is biztonságosan tároláshasd. Az antracitszürke fémpolc 180cm magas, 90 cm széles és 45 cm mély (1800x900x450x645 mm). A max. +/- 5%-os gyártási tűrés miatt a valós polcméreteket kerekített számokkal adjuk meg a jobb áttekinthetőség érdekében.

A sarokpolcot környezetbarát kartondobozban szállítjuk. Minden fémpolcunkhoz részletes összeszerelési útmutató tartozik. Célunk, hogy a megrendelt árut a lehető leggyorsabban eljuttassuk vevőinkhez.

Ha kiegészítő polcokat is szeretnél az új sarokpolcodhoz, vedd figyelembe, hogy hétnél több polc esetén a polconkénti teherbírás változik. Ez könnyen meghatározható, ha elosztod a sarokpolc teljes terhelhetőségét a polcok számával.

Ha egy kiváló minőségű és tartós, nagy teherbírású sarokpolcot keresel, amely robusztus és stabil, nálunk megtalálod!

Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel termékeinkkel. Óriási választékunk minden fémpolcegységére 5 év garanciát vállalunk!


További információ
Magasság 180 cm
Szélesség 90 cm
Mélység 45 cm
Teherbírás 250 kg
Típus Alapelem
Write Your Own Review
A termék értékeléseFém sarokpolc RIVET 180x90x45x64,5cm
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra