Szállítás


Az Ordonitánál rendkívűl nagy gondot fordítunk minden egyes megrendelésre, kezdve a termék csomagolásával egészen addig, amíg meg nem érkezik az otthonodba vagy munkahelyedre.

Erőfeszítéseink és fő célunk a szállítás terén egyértelműek: a lehető legmagasabb minőséget biztosítani, amíg a megrendelés meg nem érkezik. Logisztikai csapatunk gondosan előkészíti és feldolgozza megrendelésedet, majd átadja megbízható partnereinknek. Fuvarozóink pedig a lehető leghamarabb kiszállítják az megvásárolt terméket az ország bármely pontjára, új tulajdonosához: hozzád.

Szállítás Magyarországon belül

Termékeinket Magyarország bármely pontjára megrendelheted. Szállítási feltételeink tartalmazzák az áruk szállítását a megadott címre.


Szállítási idő

Megrendelésedet a lehető leggyorsabban eljuttatjuk a szállítási címre. Szállítási idő: 5 munkanap.


Szállítási költségek

Nettó 69.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes. Kisebb rendelés esetén a szállítás ára 3.990 Ft. Nincs minimális rendelési érték, a webáruházban megadott árak forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák.


Szállítási károk

A szállítás során megsérült árukat ellenőrizzük és ingyenesen kicseréljük, ennek érdekében kérjük, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz.


Csomagolási információk

A környezetvédelem érdekében kerüljük a felesleges csomagolási hulladékot. Csomagolásunk újrahasznosítható és mentes a felesleges csomagolóanyagoktól, mint pl. műanyag.


Logisztikai partnereink

A szállításhoz a DPD vagy a DHL szolgáltatását használjuk.

Ha a Vevő az árut sérült csomagolással, vagy a megrendelt árun látható sérüléssel veszi át, és az áru átvétele mellett dönt, alá kell írnia a sérült áru átvételéhez hozzájáruló nyilatkozatát.

        


Visszaküldés és pénzvisszatérítés

Az árut 14 napon belül visszaküldheted - ennek költségeit azonban Te viseled. Ha az árut garanciális okokból küldöd vissza, a visszaküldés költségeit az Ordonita állja.

 


Ha további kérdésed van, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre. Lépj kapcsolatba velünk!

To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra