BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Paypal

A PayPal egy online fizetési szolgáltatás, amellyel egyszerűen, gyorsan és biztonságosan fizethetsz online. Regisztrációkor csak egyszer kell megadnod a banki adataidat, és onnantól kezdve csak e-mail címedre és jelszavadra lesz szükséged a fizetéshez. Olyan, mint egy pénztárca, csak digitális. Minden vásárlásnál választhatsz, hogy bankszámládról vagy hitelkártyádról fizetsz. A PayPal különösen biztonságos, mert nem kell banki adatokat megadnod vásárláskor.

Egyszerű és gyors
Világszerte sokmillió ügyfél naponta használja a PayPalt, online boltokban és webáruházakban, egyszerűen, csak az e-mail cím és jelszó segítségével. Ráadásul a vásárlás így gyorsabb is: mivel az eladó azonnali fizetési visszaigazolást kap, így hamarabb érkezik meg az áru.

Rugalmas választás
PayPal számlával szabadon dönthetsz, hogy a bankszámládról vagy hitelkártyádról indítod a fizetést. Így nem maradsz le egyetlen kedvezményről sem!

A rendelés leadásánál válaszd ki a „PayPal” fizetési módot. Miután a „Vásárlás” gombra kattintottál, átirányítunk a PayPal webhelyére a fizetéshez. PayPal-számládat az áru kiszállításakor terheljük meg.

Mi az a PayPal Express?

A PayPal Express segítségével néhány lépésben leadhatod a megrendelésedet:
1.    Tedd az árut a kosárba.
2.    A „PayPal” gombra kattintva közvetlenül a bevásárlókosárból a PayPal számládra irányítunk. Miután bejelentkeztél PayPal felhasználói adataiddal, válaszd ki a szállítási címet, és erősítsd meg a vásárlást.
3.    Ezután a rendszer visszairányít a Ordonita oldalára a rendelés áttekintéséhez.


Előre fizetés

A megrendelés visszaigazolásával minden olyan információt megkapsz, amelyre szükséged van ahhoz, hogy rendelés végösszegét számlánkra utald. Kérünk, hogy 7 napon belül utald át a számla összegét a megadott számlára. Ügyelj arra, hogy a megrendelés számát (#5000...) add meg referenciának - ezt megtalálod a megrendelés visszaigazolásán. Miután a teljes összeg jóváírásra került számlánkon, a termékeket a lehető leggyorsabban kiszállítjuk. Felhívjuk figyelmedet, hogy a megrendeléshez megadott szállítási határidőt onnan számítjuk, amikor a megrendelés összege a számlánkon jóváírásra került.

To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra