Rólunk

VIELFÄLTIG – SIE HABEN DIE WAHL
 • A FENNTARTHATÓ TERMELÉS ELKÖTELEZETTJEI VAGYUNK

  A Ordonita letette a voksát a fenntartható jövő mellett - meg vagyunk győződve arról, hogy a legújabb technológiák alkalmazásával, az erőforrások felelős felhasználásával, valamint a fenntartható termeléssel nyújtjuk a legjobb legjobb szolgáltatást ügyfeleink számára, miközben mindenkor biztosítjuk termékeink kiváló minőségét.

  Tartós és erős fém polcaink 100%-ban újrahasznosított fémből készülnek, így a jövőben természetesen újra felhasználhatók. A „Der Grüne Punkt ®” jelzéssel ellátott kartoncsomagolásunk szintén hozzájárul a környezet védelméhez, hiszen elkerüljük a felesleges műanyag hulladék felhalmozódását.

 • AZ OTTHONI ÉS IPARI TÁROLÁSI RENDSZEREK SZAKÉRTŐI

  Ordonita, a kiváló minőségű polcrendszerek szakértője, ideális megoldást kínál bármilyen tárgy, áru vagy teher tárolására. Így gyorsan és egyszerűen rendet és rendszert teremthetsz minden helyiségben, legyen az nappali, garázs, kert, iroda, raktár vagy termelő létesítmény.

  Lelkes és tapasztalt szakembereink örömmel állnak rendelkezésedre minden kérdésben. Kínálatunkban számtalan méretű és teherbírásű polcot, állványt és egyéb tároló megoldást kínálunk így a rendelkezésre álló hely maximálisan kihasználható. Minden egyes termékünknél garantáljuk az intelligens dizájnt, a kiváló ár-érték arányt és a kiemelkedő minőséget.

 • SZEMÉLYES ÉS SZAKMAI TANÁCSADÁS

  Küldetésünk, hogy mindig változatos, magas minőségű termékválasztékot kínáljunk ügyfeleink igényeinek kielégítésére, a legjobb áron. Számunkra a személyes tanácsadás a legfontosabb, ezért szakembereink szívesen segítenek az optimális polcrendszer összeállításában. Használd szakértő tanácsadó szolgáltatásunkat!

  Szakértői csapatunk szívesen ad tanácsot vállalati ügyfeleinknek kereskedelmi és ipari raktározással kapcsolatos minden kérdésben. Hívj minket Magyarországon a 06 80 102 426 telefonszámon, vagy küldj e-mailt, lehetőleg vázlattal, méretekkel és fényképekkel az [email protected] címre. Tanácsaink segítenek a tárhely optimális kialakításában, és több tétel vásárlása esetén akár 30%-os mennyiségi kedvezményt biztosítunk.

  Büszkék vagyunk a Ordonita kiváló ügyfélszolgálatára! Szakértőink és precíz 3D szobatervező konfigurátorunk segítségével a legkülönbözőbb helyiségekből ideális tárolóhely alakítható ki. Engedd szabadjára képzeletedet, és tervezd meg a számodra legjobb megoldást!

SICHERE ZAHLUNGSMÖGLICHKEITEN

KIEMELKEDŐ VÁSÁRLÓI ÉLMÉNY   

 • SICHERE ZAHLUNGSMÖGLICHKEITEN

  BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

  A legmegbízhatóbb fizetési módokat kínáljuk ügyfeleinknek, hogy gyorsan, egyszerűen és biztonságosan tudj fizetni. Válassz PayPal, hitelkártya vagy banki átutalás között.

 • BLITZSCHNELL GELIEFERT

  GYORS SZÁLLÍTÁS

  Polcainkat néhány napon belül házhoz szállítjuk, bármely magyarországi helyszínre. Netto 69.000 forint feletti rendelés esetén pedig a kiszállítás ingyenes.

 • NEKOMPLIKOVANÉ - STAVBA NAŠICH PARTNERŮ

  EGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉS

  Annak érdekében, hogy minőségi szolgáltatást és támogatást nyújthassunk ügyfeleinknek, megbízható telepítési szolgáltatókkal dolgozunk együtt, akik tapasztalt, gyors és megfizethető megoldást kínálnak a polcrendszer felállításához.

MADE IN EUROPE – EURÓPAI MINŐSÉG

A Ordonita webáruházában kiváló minőségű, stabil és tartós termékeket találsz, amelyeket nagy gondossággal és pontossággal gyártanak Európában, ezzel biztosítva a legmagasabb minőséget az ipari és otthoni polcok piacán.

Fém polcainkra 5 év garanciát adunk. Ennek feltétele, hogy az általunk megadott teherbírást nem lépték túl, és a polcot utólagosan nem módosították. Mindig ügyelj arra, hogy a polcokat a teljes felületen egyenletesen kell terhelni. A jótállás nem terjed ki az áru normál használatból eredő kopására.

Szállítási sérülés vagy egyéb hiba esetén az áru visszaküldhető és cserealkatrészek kérhetők. Garantáljuk, hogy a Ordonita webáruházban kapható minden polcrendszer tanúsított, tesztelt és működőképes. Polcaink teljesen újak, korábban használt alkatrészek nem kerültek beépítésre.

A komplett polcok teherbírását a polcokon egyenletesen elosztott árukkal tesztelik úgy, hogy a polcokat a falhoz rögzítik. Javasoljuk, hogy ugyanazokat a feltételeket biztosítsd Te is, különösen a kisebb teljesítményű polcok esetében, így a fém polcok névleges terhelhetőségének 100%-át ki tudod használni. A termék átvételekor győződj meg arról, hogy a polc semmilyen módon nem sérült, és minden alkatrész megfelel a vásárolt termék leírásának.

Ha bizonytalan vagy a polcok minőségét vagy a helyes összeszerelést illetően, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz, amely ingyenesen hívható a 06 80 102 426 telefonszámon. E-mailt is küldhetsz nekünk az [email protected] címre, vagy kapcsolatba léphetsz velünk az online chaten is.

zertifikate und erklarungen

BIZONYÍTVÁNYOK ÉS TANUSÍTVÁNYOK

  • zertifiziert produkte

   Az online webáruházban található összes termék tanusított. A Ordonita® márka tulajdonosa, a WS Worldwide Shelving GmbH, minden árusított polchoz polcterhelési tanúsítvánnyal rendelkezik.

  • Recycle

   A fém polcok, kartondobozok és műanyag pántok csomagolása megfelel a "Der Grüne Punkt ®" címke követelményeinek. A végfelhasználóhoz szállított termékek csomagolására és szállítására szolgáló karton és műanyag hevederek teljes mértékben újrahasznosíthatók, és megfelelnek a „Der Grüne Punkt” minden követelményének.

  • tuv

   TÜV Rheinland® és TÜV SÜD - tanusítják az Ordonita webáruházban árusított polcok minőségét, kivitelezését és mindenekelőtt az ellenálló képességét.

  • fsc

   Az FSC® - tanúsítvány megerősíti a felelősen kezelt erdőkből származó fa felhasználását. Garantáljuk, hogy a fa kitermelése és feldolgozása ökológiailag és társadalmilag felelős módon és gazdaságosan történt. A tanúsítvány HDF (nagy sűrűségű farostlemez) és DTD polclapokra vonatkozik. A Ordonita webáruházban használt HDF polcok is tanúsítottak.

       


   

To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra