Impresszum

Cím:

W.S. Worldwide Shelving GmbH
Oppolzergasse 6,
1010 Wien
Ausztria

Cégjegyzékszám: FN 453678 z
Cégbíróság: Bécsi Kereskedelmi Bíróság

Kapcsolat

Telefon: 06 80 102 426
E-Mail: [email protected]

Adóazonosító

IČ DPH: SK4120052695 · UID: ATU71546213

Vitarendezés

Az Európai Bizottság platformot biztosít az online vitarendezéshez: https://ec.europa.eu/consumers/odr.
E-mail címünket a fenti jogi közleményben találod.

Fogyasztói választottbíróság előtti vitarendezési eljárásokban nem vagyunk kötelesek részt venni és nem veszünk részt.

Tartalom

Szolgáltatóként a TMG 7. szakaszának 1. bekezdése értelmében felelősek vagyunk az ezeken az oldalakon található saját tartalmainkért az általános törvényeknek megfelelően. A TMG 8-10. szakaszai szerint azonban szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek ellenőrizni a továbbított vagy tárolt harmadik féltől származó információkat, vagy kivizsgálni az illegális tevékenységre utaló körülményeket.

Az információk eltávolítására vagy felhasználásának blokkolására vonatkozó kötelezettségek az általános törvényeknek megfelelően változatlanok maradnak. A felelősség azonban ebben a tekintetben csak a konkrét jogsértésről való tudomásszerzés időpontjától lehetséges. Ha tudomásunkra jut a jogsértés, az érintett tartalmat azonnal eltávolítjuk.

Felelősség a linkekért

Ajánlatunk külső, harmadik felek webhelyeire irányító hivatkozásokat tartalmaz, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezekért a külső tartalmakért nem tudunk felelősséget vállalni. Az érintett oldalak tartalmáért minden esetben az oldalak szolgáltatója vagy üzemeltetője felelős. A linkelt oldalakat a linkeléskor ellenőriztük, hogy nem történt-e jogsértés. Illegális tartalom nem volt látható a linkelés időpontjában.

A hivatkozott oldalak tartalmának folyamatos ellenőrzése azonban ésszerűtlen a jogsértés konkrét bizonyítéka nélkül. Ha bármilyen jogsértést észlelünk, azonnal eltávolítjuk az ilyen hivatkozásokat.

Szerzői jog

Az oldalak üzemeltetői által létrehozott tartalmakra és művekre a német szerzői jogi törvények vonatkoznak. A sokszorosításhoz, feldolgozáshoz, terjesztéshez és a szerzői jogi korlátokon kívüli felhasználáshoz az adott szerző vagy alkotó írásos hozzájárulása szükséges. Az oldal letöltése és másolata csak magáncélra, nem kereskedelmi célra engedélyezett.

Ha az ezen az oldalon található tartalmat nem az üzemeltető hozta létre, harmadik felek szerzői jogait tiszteletben tartjuk. Különösen a harmadik felektől származó tartalmak vannak ilyenként megjelölve. Ha ennek ellenére szerzői jogsértésről szerzel tudomást, kérjük, értesíts bennünket. Ha tudomásunkra jut bármilyen jogsértés, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmat.

To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra