Elállási Jog

Abban az esetben, ha a BGB 13. §-a értelmében természetes személyként adod le megrendelésedet , azaz olyan célból vásárolsz, amely nem tulajdonítható kereskedelmi vagy egyéni szakmai tevékenységnek, elállási jogod van az alábbi rendelkezések szerint.

Elállási jog

Jogodban áll tizennégy napon belül indoklás nélkül elállni a szerződéstől.

Az elállási határidő tizennégy nap attól a naptól számítva, amikor Te, vagy az általad megnevezett harmadik személy, aki nem a fuvarozó, átvette az árut.

Elállási jogod gyakorlásához tájékoztatnod kell bennünket az alábbi elérhetőségen:

Cég: W.S. Worldwide Shelving GmbH

Cím: Oppolzergasse 6, 1010 Wien

E-mail: [email protected]

Ingyenes Tel. HU: 06 80 102 426

Egyértelmű nyilatkozatodat, amelyben tájékoztatsz bennünket a szerződéstől való elállási szándékodról, juttasd el postai úton, faxon vagy e-mailben küldött levélben. Ehhez használhatod a mellékelt elállási nyilatkozatot, de ez nem kötelező.

Az elállási határidő betartásához elegendő, ha az elállási jog gyakorlására vonatkozó nyilatkozatodat az elállási határidő lejárta előtt elküldöd.

Az elállás következményei

Ha elálsz a vásárlói szerződéstől, visszafizetjük a tőled kapott teljes összeget, beleértve a szállítási költségeket is (kivéve azokat az esetleges többletköltségeket, amelyek abból adódnak, hogy a legolcsóbb normál szállítási módtól eltérő szállítási módot választottál), haladéktalanul, de legkésőbb tizennégy napon belül attól a naptól számítva, amikor megkaptuk a szerződéstől való elállásról szóló értesítést. Ehhez a visszafizetéshez ugyanazt a fizetési módot használjuk, mint amit az eredeti tranzakció során használtál, kivéve, ha kifejezetten másban állapodunk meg veled; a vissztérítésért semmilyen körülmények között nem számítunk fel díjat.

Megtagadhatjuk a visszafizetést mindaddig, amíg meg nem kaptuk a visszaküldött árut, vagy amíg nem igazoltad, hogy visszaküldted az árut, attól függően, hogy melyik következik be korábban.

Miután értesítettél bennünket a szerződéstől való elállásról, haladéktalanul, de legkésőbb attól a naptól számítva tizennégy napon belül vissza kell küldened vagy át kell adnod nekünk az árut. A határidő betartottnak minősül, ha a tizennégy nap lejárta előtt az terméket szállításra átadtad.

Az áru visszaküldésének közvetlen költségei a vásárlót terhelik.

Értékcsökkenésért csak abban az esetben leszel felelős, ha az terméket természetének, jellemzőinek és működésének megállapításához szükséges kezeléstől eltérő behatás érte.


Elállási nyilatkozat minta

Ha úgy döntesz, hogy elállsz a szerződéstől, kérjük, küldd vissza kitöltve az alábbi űrlapot.

Név/Cégnév:

Cím:

Email:

Fax:

Én/mi (*) ezúton visszavonom az általam/általunk (*) az alábbi áruk vásárlására kötött szerződést (*):

Megrendelés dátuma (*) / átvétel dátuma (*):

Vásárló(k) neve:

Vásárló(k) címe:

Vásárló(k) aláírása (csak papíralapú bejelentés esetén):

Dátum:

(*) A nem kívánt rész törlendő.


Az elállás egyéb feltételei és további információk

A. Az elállási jog nem vonatkozik azokra a termékekre

· amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból nem alkalmasak visszaküldésre, ha a szállítást követően a csomagolás felbontásra került,

· amelyek természetüknél fogva a szállítást követően elválaszthatatlanul keveredtek más termékekkel

B. Kérünk, hogy a terméket sérülés- és szennyeződés-mentesen, lehetőség szerint az eredeti csomagolásban, minden tartozékkal és a csomagolóelemekkel együtt küldd vissza részünkre. Ha szükséges, használj külső védőcsomagolást. Ha már nincs meg az eredeti csomagolás, kérünk, hogy használj olyan csomagolóanyagokat, amelyek megfelelő védelmet biztosítanak a szállítási sérülésekkel szemben, hogy elkerüld a hibás csomagolás által okozott károk miatti kártérítési igényeket.

C. Mielőtt visszaküldenéd a terméket, a 06 80 102 426 telefonszámon értesíts bennünket a küldeményről. Ezzel lehetővé teszed számunkra, hogy a lehető leggyorsabban tudjuk kezelni a visszárut.

D. Felhívjuk figyelmedet, hogy a fenti B. és C. pontok nem előfeltételei az elállási jog hatékony gyakorlásának.

To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra