Garanciális feltételek

W.S. A Worldwide Shelving GmbH, Oppolzergasse 6, 1010 Wien (a továbbiakban: „gyártó”) az alábbi rendelkezéseknek megfelelően garantálja a végfelhasználónak (a továbbiakban: „vevő”), hogy a termék, amelyet Magyarországra szállítják a vásárlónak (a továbbiakban „termék”) anyag- vagy gyártási hibáktól mentes lesz a szállítástól számított 5 évig (garanciaidő). A gyártó saját belátása szerint az esetleges hibákat saját költségén javítja vagy új vagy felújított alkatrészeket szállít. Az 5 év garancia nem vonatkozik a tároló kiegészítőkre és polctartozékokra. Ezekre 2 év garancia vonatkozik.

Ez a garancia azonban nem érinti a vásárló szerződéses vagy törvényes jogait az adott eladóval szemben. A törvényes jogok igénybevétele ingyenes, a Német Polgári Törvénykönyv (BGB) 434. §-ain alapul, és magában foglalja a kiegészítő teljesítéshez, elálláshoz, csökkentéshez vagy kártérítéshez való jogot.

A jelen garanciális igények csak akkor állnak fenn, ha

  • a terméken a szokásos használattól és a gyártó specifikációitól (a használati útmutató szerint) eltérő használatból eredő sérülések vagy kopás jelei nem láthatók,
  • a terméken nem láthatól olyan jelek, amely a gyártó által nem engedélyezett műhelyek által végzett javításra vagy egyéb beavatkozásra utalna,
  • a termékbe csak a gyártó által engedélyezett tartozékokat szerelték be,
  • a sorozatszámot nem távolították el vagy nem takarták el.

A jótállási igényt csak a gyártó írásban történő értesítésével és a vásárlás dátumát tartalmazó eredeti számla bemutatásával lehet érvényesíteni a jótállási esemény bekövetkezését követő két hónapos elévülési időn belül, vagy olyan hiba esetén, amely nem azonnal felismerhető a jótállási eseményt követő két hónapon belül. A termék küldésének és visszaküldésének költségeit a gyártó viseli. Ha azonban a gyártó vagy a felelős ügyfélszolgálat egy adott fuvarozási társaságot adott az ügyfélnek a küldeményhez, és a megrendelő más szállítmányozó céget vesz igénybe, a gyártó nem vállal felelősséget a szállítási költségekért.

Ez a garancia a fent meghatározott mértékben és feltételekkel érvényes, beleértve a vásárlást igazoló dokumentum bemutatását is.

Erre a garanciára a Németországi Szövetségi Köztársaság törvényei vonatkoznak, bár az ügyfél országában a kötelező fogyasztóvédelmi előírások továbbra is érvényesek.

To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra