RIVET kiegészítők - kampótartó keresztléc fém polcokhoz

4 990 Ft
Raktáron
ACSOPLATG45
Praktikus kampótartó keresztléc RIVET fém polcainkhoz! A még nagyobb rendért tárold a kabátokat, szerszámokat és egyebeket a praktikus kampókon!
Jellemzők
  • 45 per polclap

    45 per polclap

Könnyedén optimalizálhatod tárolási és szervezési rendszeredet a Garage 45 termékcsalád fémpolc-tartozékainak segítségével, amelyek pillanatok alatt felszerelhetők, és tökéletesek a garázsban vagy műhelyben való használatra. Szereld fel tároló polcaidat kampótartó keresztléccel és praktikus kampóinkkal, amelyek elég használhatók szerszámok, táskák, felszerelések, ruhák és egyebek tárolására. A kampótartó keresztléc néhány perc alatt bármilyen magasságban felszerelhető a fém polcra, és három horog számára biztosít helyet. 

  • Méret: 42x6cm 
  • Teherbírás: 45 kg 
  • Súly: 0,80 kg 
  • Összeszerelés másodpercek alatt 

Egyedi alkatrészek és tartozékok a tökéletes tároláshoz 

Bővíteni vagy átalakítani szeretnéd valamelyik polcrendszeredet? Vagy további kiegészítőkre van szükséged az új Ordonita fém polchoz? Nálunk nem csak a fém polcok hatalmas vlasztékát találod, beleértve a garázs polcokat, pince polcokat, műhely polcokat, irodai polcokat és egyéb tároló polcokat, hanem a fém polcok alkatrészeinek és tartozékainak széles választékát is kínáljuk az optimális tároláshoz és rendszerezéshez. Tervezd meg és állítsd össze moduláris polcrendszeredet igényeid szerint! Fedezd fel velünk a kampótartó keresztléceket, kampókat, kerékpártartókat, szerszám tartókat, tároló dobozokat és még sok mást! 

Alkosd meg saját testre szabott tárolási megoldásaidat fém polcok és polcrendszereink kombinálásával és testreszabásával, maximálias a Te igényeidre szabva. Ezzel több rendet és helyet teremthetsz otthonodban, üzletedben vagy raktáradban. Polcrendszereinkhez praktikus kiegészítőket is kínálunk. A műanyag dobozoktól a munkapadokig innovatív tárolási lehetőségeket széles tárházával várunk.


További információ
Weight 0,80 kg
Magasság 6 cm
Teherbírás 45 kg
Szélesség 42 cm
Mélység 13 cm
Szín Szürke
Anyag Acél
Write Your Own Review
A termék értékeléseRIVET kiegészítők - kampótartó keresztléc fém polcokhoz
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra