Nagy teherbírású polc RIVET 180X90X45cm, 4 HDF polclappal, 10db fogantyús költöztető dobozzal

44 480 Ft
Raktáron
DRPQ04-4-RT01AC04D8
RIVET nagy teherbírású polc, 180x90x45cm, 4db HDF polc, maximum 250 kg/polc, antracitszürke. Rugalmas, tartós és robusztus! Innovatív plug-in rendszer, praktikus extra kiegészítőkkel: fogantyús költöztető dobozok, 10db-os csomag. Minden az egyben!
Jellemzők
 • 250 per polclap

  250 per polclap

 • csavarmentes

  csavarmentes

 • Wood floors

  Wood floors

Az HDF farostlemez polcokkal felszerelt, nagy teherbírású polc ideális mind könnyű, mind nehéz és terjedelmes áruk és anyagok tárolására a kereskedelmi szektorban, az iparban és a valamint a magánszektorban is. A nagy teherbírású polc kiváló minőségű, porszórt acélból, a polcok pedig nagy sűrűségű HDF farostlemezből készülnek. A nagyon magas préselési sűrűségnek (> 800 kg/m3) köszönhetően ezek különösen ütés- és csavarodásállóak, valamint ellenállnak a nedvességnek, de nem szabad annak tartósan kitenni őket. Az egyenletes felület ideális a festéshez.

A polcok magassága vagy száma egyedileg állítható. Az Ordonitától további kiegészítőket is rendelhetsz, például ládákat, dobozokat vagy további HDF polclapokat, így bármikor rugalmasan bővítheted, alakíthatod a polcrendszert a változó igények tükrében.

Az intelligens RIVET plug-in technológiának köszönhetően a nagy teherbírású, HDF polcokkal felszerelt állvány pillanatok alatt össze- és szétszerelhető, vagy később bővíthető. Az egyes polclapokat szögprofilok tartják fent. A gumikalapácson kívül nincs szükség további szerszámokra - az összeszerelés egyszerű és minimális időt vesz igénybe! Ennél az összeszerelési rendszernél csak a csavarokat kell rögzítened, ha a nagy teherbírású polcot a falhoz szeretnéd erősíteni. A teherbíró képesség biztonságos és maximális kihasználása érdekében mindenképpen javasoljuk az polcot a falhoz rögzíteni.

A rendelkezésre álló hely legjobb kihasználása érdekében a nagy teherbírású polc vásárlásakor ügyelj a méretekre és a polcok teherbírására vonatkozó információkra! A Ordonitától különféle méretű fém polcok széles választéka kapható, amelyek sokféle alkalmazásra és felhasználási területre alkalmasak, akár otthon a hobbiszobában, garázsban vagy műhelyben. A nagy teherbírású polcos állvány kis súlyú, és mégis nagyon stabil.

Praktikus kiegészítőkkel: 10 költöztetődobozt tartalmazó csomag a még több tárolóhely és praktikus rendszerezés érdekében.

A nagy teherbírású polc tulajdonságainak áttekintése.

Stabil és tartós

 • Erős, nagy teherbírású állvány és polcok
 • Kiváló minőségű porszórt  acél
 • Nagy sűrűségű HDF farost lapok polcként
 • Ütés- és csavarodásálló
 • Nedvességálló

Rugalmas

 • Az innovatív plug-in rendszernek köszönhetően nincs szükség szerszámokra
 • Az HDF polclapok magassága állítható
 • A tárhely hatékony kihasználása
 • Használható tároló polcként, garázs polcként, pince polcként, műhely polcként vagy otthon.
 • Könnyű hozzáférés

A nagy teherbírású, 4db HDF polclappal felszerelt állvány méretei: 180x90x45cm

A nagy teherbírású polcot acélrácsos polcokkal szállítjuk, amelyek teherbírása 250kg. A teljes teherbírás 1000 kg. A polc 180cm magas és 90cm széles (1800x900mm). A max. +/- 5%-os gyártási tűrés miatt a valós méreteket kerekített számokkal adjuk meg a jobb áttekinthetőség érdekében.

A nagy teherbírású polc a következő elemekből áll:

 • 4 HDF polc
 • 16db keresztléc (8x45cm, 8x90cm)
 • 4 szögprofil (szélesség 37x37 mm, acélsűrűség 1 mm)
 • 4 merevítő léc
 • 8 összekötő lemez
 • 4 műanyag láb
 • 10db költöztető dobozt tartalmazó csomag: magasság: 400mm, szélesség: 300mm, mélység: 360mm, űrtartalom: 42 l

A nagy teherbírású polcot és a kiegészítő költöztető dobozokat környezetbarát kartondobozban szállítjuk. Minden fém polcunkhoz részletes összeszerelési útmutató tartozik. Célunk, hogy a megrendelt árut a lehető leggyorsabban eljuttassuk vevőinkhez.

Ha kiegészítő polclapokat is szeretnél az új polchoz, vedd figyelembe, hogy hétnél több polc esetén a polconkénti teherbírás változik. Ez könnyen meghatározható, ha elosztod a nagy teherbírású polc teljes terhelhetőségét a polclapok számával.

Ha egy kiváló minőségű és tartós, nagy teherbírású polcot keresel, amely robusztus és stabil, nálunk megtalálod!

Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel termékeinkkel. Óriási választékunk minden fémpolcegységére 5 év garanciát vállalunk! A Ordonitától sokféle méretben és formátumban kínálunk nagy teherbírású polcokat, állványokat. Nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt!


További információ
Weight 23,07 kg
Gyártó
Gyártó 2 Capsa
Magasság 180 cm
Szélesség 90 cm
Mélység 45 cm
Teherbírás 250 kg
Polclap HDF farostlemez
Szín Szürke
Típus Alapelem
Anyag Fém / Karton
Write Your Own Review
A termék értékeléseNagy teherbírású polc RIVET 180X90X45cm, 4 HDF polclappal, 10db fogantyús költöztető dobozzal
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra