2db fali eszköztartó 60x10cm

14 790 Ft
Raktáron
AC00SOPPARG45
Rendszerezd a gereblyéket, seprűket, kerti felszereléseket és szerszámokat ezen a praktikus fali eszköztartón és találd meg gyorsan, amire szükséged van!

Ha tisztán és könnyen elérhető helyen szeretnéd tárolni a gereblyéket, seprűket vagy egyéb kerti szerszámoka, van egy olyan tárolási megoldásunk, amely ideális erre a célra . Kerti eszköztartónk lehetővé teszi, hogy a kerti szerszámokat a garázs falán tárold. Az eszköztartó 60x10 cm méretű, könnyen összeszerelhető, állítható és kiváló minőségű felülettel rendelkezik. Alkalmas ásók, gereblyék, kerti tömlők stb. felakasztására. Az eszköztartó elég robusztus ahhoz, hogy nehéz tárgyakat, például elektromos és más kerti szerszámokat, kerti felszereléseket, például összecsukható székeket, létrákat, lapátokat, víztömlőket, seprűket, gereblyéket is tárolhass rajta. A kiváló minőségű fali eszköztartó elég robusztus ahhoz, hogy sok évig szolgáljion. 

Egészítsd ki garázsod, pincéd vagy barkács műhelyed berendezését a praktikus fali eszköztartóval! 

Az akasztók vagy horgok strapabíró acélból készülnek, és igény esetén könnyen áthelyezhetők a panel sínjein. Könnyen és gyorsan eltávolíthatók, ha nincs szüksége mindegyikre. A dupla horgos kialakítás tartós és ideális garázsokban, pincékben és műhelyekben vaó használatra. Csak egy elektromos fúróra és esetleg egy vízmértékre van szükség, hogy biztosan vízszintes legyen a tartó. A horgok a szerszámokat a talajtól távol tartják, ezzel értékes alapterületet szabadítva fel a helyiségben.   

  • 60x10cm 
  • Súly: 4,63 
  • Terhelhetőség 70 kg 
  • Horganyzott, porszórt és korrózióálló fém 
  • Egyszerű és gyors összeszerelés 
  • Praktikus fali tartó a kerti szerszámok felakasztásához 
  • A horgok vagy akasztók gumibevonattal rendelkeznek a felszerelés védelmére 

Akár extra tárolóhelyet szeretnél teremteni a garázsban, akár szerszámokat rendezetten tárolni egy forgalmas munkahelyen, nálunk megtalálod a legmegfelelőbb tároló megoldást. Helytakarékos megoldásaink között találsz állítható magasságú fém polcokat, különféle kivitelben és méretekben, a moduláris felépítés pedig azt jelenti, hogy a meglévő polcrendszeredhez könnyedén hozzáadhatsz további polcokat, így bővítheted a tárhelyet. Fedezd fel a garázs polcokat, pince polcokat, műhely polcokat, az irodai polcokat és a praktikus tárolási kiegészítőket az Ordonita webáruházában. 


További információ
Weight 3,75 kg
Magasság 10 cm
Szélesség 120 cm
Mélység 30 cm
Szín Fekete
Anyag Acél
Write Your Own Review
A termék értékelése2db fali eszköztartó 60x10cm
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra