Nagy teherbírású polc BULLRACK RIVET 200x180x60cm, 4db acélrácsos polclappal, horganyzott Előző Nagy teherbírású polc BULLRACK RIVET 200x180x60cm, 4db acélrácsos polclappal, horganyzott

Nagy teherbírású polc BULLRACK RIVET 200x210x60cm, 4db acélrácsos polclappal, horganyzott

118 490 Ft
Raktáron
DBM1-4/200210060Z
A BULLRACK RIVET egy robusztus szegecsrendszer és egy 200x210x60cm méretű horganyzott acélszerkezet verhetetlen kombinációja, 4 acélrácsos polccal és polconként akár 600 kg-os teherbírással.
Jellemzők
 • 100 per polclap

  100 per polclap

 • csavarmentes

  csavarmentes

 • Wired

  Wired

Megérkezett a RIVET termékcsalád újdonsága. A BULLRACK RIVET mindent tartalmaz, amit egy fém tároló polctól elvársz: nagy rugalmasság, első osztályú felépítés, ipari formatervezés és példaértékű tartósság. Szerezd be Te is az Ordonita forradalmi újdonságát! 

A csavarmentes BULLRACK RIVET 200x210x60cm-es (MxSzxM) fémpolc acélrácsos 4 polclappal, horganyzott kivitelben megbízható tárolási megoldást jelent még az igényesebb helyiségekben is. A szegecses RIVET rögzítési rendszer rendkívűl nagy stabilitást eredményez, és a csavarmentes fém polc robusztus felépítését biztosítja. A megépítés gyors és egyszerű. Az acélrácsos polcok kiváló minőségű acélból készülnek, felületük horganyzott. A teljes keretet horganyzott acél védi, ami rendkívüli korrózióállóságot biztosít. 

A BULLRACK RIVET polcrendszer olyan igényes környezetben való használatra alkalmas, mint például raktárak, nagy tároló csarnokok, ipari parkok, gyárak, garázsok, műhelyek vagy időjárásnak kitett területek. Kiváló megoldást jelentenek kültéri területeken is. A polcrendszer átlagon felüli teherbírása polconként akár 600kg. Rendkívűl erős és robusztus tárolási megoldás! Javasoljuk, hogy a polcokat rögzítse a falhoz – ez lehetővé teszi a maximális teherbírás optimális kihasználását. 

A polc méretei maximum +/- 5%-kal változhatnak. A nagyobb áttekinthetőség érdekében a méreteket kerekített számokkal adjuk meg. 

Gyors áttekintés a nagy teherbírású BULLARCK RIVET fémpolcok előnyeiről: 

 • Az acélrácsos polclapok folyadékok tárolására alkalmasak 
 • Kiváló fényáteresztés és légáramlás a nyitott acélrácsos polclapoknak köszönhetően 
 • Nagy terhelés, kiváló stabilitás és kiváló minőségű konstrukció 
 • Korrózióval és mechanikai sérülésekkel szembeni rendkívűl ellenálló 

Az összeszerelés gyors és egyszerű, amelyhez legalább 2 ember részvétele javasolt. Csak egy gumikalapácsra és védőkesztyűre lesz szükség. Az Ordonita termékcsalád minden fémpolcrendszeréhez részletes összeszerelési útmutató tartozik. 

A 200x210x60cm (2000x2100x600mm) méretű acélrácsos polcokkal ellátott BULLRACK RIVET csavarmentes fém polc termék a következőket tartalmazza: 

 • 4db acélrácsos polc  
 • 8db rövid (0,55 mm vastag) és hosszú keresztléc (vastagság 1 mm) a polc rögzítéséhez 
 • 4db csatlakozó (szélesség 50x50 mm és acél vastagság 1 mm) 
 • 12db merevítő léc 
 • 4db műanyag láb 

A polcrendszert karton csomagolásban (a fém és fa alkatrészek külön csomagolva) raklapon szállítjuk. A csomagolás környezetbarát. 


További információ
Weight 52,23 kg
Gyártó
Magasság 200 cm
Szélesség 210 cm
Mélység 60 cm
Teherbírás 100 kg
Polclap Acélrács
Szín Horganyzott
Típus Alapelem
Write Your Own Review
A termék értékeléseNagy teherbírású polc BULLRACK RIVET 200x210x60cm, 4db acélrácsos polclappal, horganyzott
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra