fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
Munkapad, munkaasztal, tömör fa, 90x150x60cm, terhelhetőség 400kg, porszórt acél szerkezet Előző Munkapad, munkaasztal, tömör fa, 90x150x60cm, terhelhetőség 400kg, porszórt acél szerkezet

2db szerszámfal, perforált fal 99x57x1,5cm, műanyag

23 038 Ft
Raktáron
DPEGB100060D8P2
Üdvözölünk a műhelyszervezés jövőjében! A szerszámfal tökéletes megoldás a szerszámok és eszközök rendezett és könnyen elérhető tárolására!

Műhelyedben eluralkodott a kreatív káosz? Varázsolj rendet az Ordonita szerszámfal segítségével, amely egy sokoldalú fali tároló, ideális bármilyen műhelybe. Ezzel az intelligens megoldással a szerszámok és felszerelések praktikus közelségben tárolhatók a falon. A szerszámfal mérete 99x57x1,5 cm, és robusztus műanyagból készült. Mindent a kezed ügyében tarthatsz, ott, ahol szükséged van rá. Akár a műhelyben, akár a garázsban vagy a hobbiszobában, a szerszámfal segítségével gyerekjáték a szervezés, így több idő marad a projektekre.

Praktikus 2 darabos készletben!

Műhelyekbe, garázsokba, pincékbe - ideális professzionális alkalmazásokhoz.

Minőség, hosszú élettartam és robusztus kialakítás

 • Hatékony műhelyszervezés: a szerszámfal lehetővé teszi a szerszámok és anyagok rendezett tárolását, így időt takaríthatsz meg optimalizálhatod a munkafolyamatokat.
 • Helytakarékos kialakítás: a szerszámfal hatékonyan kihasználja a fal függőleges terét, ami különösen előnyös a szűkös helyű műhelyekben és garázsokban.
 • Robusztus felépítés: kiváló minőségű műanyagból készült, erős és tartós, így hosszú távú használatot biztosít.
 • Rugalmasság: a különböző horgok és lyukak segítségével a szerszámfal teéjesen az egyéni igényekhez és munkamódszerekhez igazítható - úgy alakítod, ahogy neked tetszik. 
 • Könnyű hozzáférés: ezzel a termékkel mindig kéznél vannak a szerszámok, ami növeli a hatékonyságot és gördülékenyebbé teszi a munkafolyamatokat.
 • Sokoldalú alkalmazás: a szerszámfal nemcsak műhelyekbe, hanem garázsokba, hobbiszobákba és egyéb olyan munkahelyekre is alkalmas, ahol fontos a szervezett tárolás.
 • Könnyen összeszerelhető: az egyszerű telepítés lehetővé teszi, hogy gyorsan üzembe helyezd a szerszámfalat anélkül, hogy sok időt kellene fordítani az összeszerelésre.
 • Nagy teherbírás: a robusztus felépítés eredményeképpen a szerszámfal nagyobb súlyokat is könnyedén elbír, így ideális szerszámokhoz és felszerelésekhez.
 • Szabványos 1"-es középtávolság 1/4"-es átmérőjű furatokkal: a legtöbb szabványos tartozékhoz illeszkedik.

Rugalmasság és modularitás

 • Szerszámmentes össze- és szétszerelés az innovatív plug-in rendszernek köszönhetően
 • Kombinálható a GARÁZS termékcsalád többi elemével

A GARÁZS termékcsalád robusztus tárolási megoldást kínál kifejezetten műhelyek és professzionális garázsok számára. A termékcsalád lehetővé teszi, hogy egyetlen elem megvásárlással kezdd, majd később bővítsd saját igényeidnek és követelményeidnek megfelelően. A termékcsalád széles palettát kínál: a számos polc, szekrény, szerszámos láda, tároló doboz és egyén kiegészítő átfogó megoldást kínál a szerszámok, felszerelések és anyagok hatékony rendszerezésére és tárolására.

A max. +/- 5%-os gyártási tűrés miatt a valós méreteket kerekített számokkal adjuk meg a jobb áttekinthetőség érdekében.

A munkapadot lapos csomagolásban, környezetbarát dobozban szállítjuk.

Gyors szállítás Magyarország egész területén!


További információ
Weight 9,85 kg
Magasság 99 cm
Szélesség 57 cm
Szín Bézs
Write Your Own Review
A termék értékelése2db szerszámfal, perforált fal 99x57x1,5cm, műanyag
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra