fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc

Nagy teherbírású polc RIVET 180X180x60cm HDF polclapokkal

Kezdőár 66 490 Ft
Raktáron
Csak %1 maradt
DRT1-4/180180060
RIVET nagy teherbírású polc, 180x180x60cm, HDF polclapok, egyenként 400kg teherbírással. Rugalmas, tartós és robusztus. Innovatív plug-in rendszer.
Buy together
Nagy teherbírású polc RIVET 180X180x60cm HDF polclapokkal + Műanyag doboz SCUBA L, 74 liter - 35x78x39,5cm + Műanyag doboz SCUBA M, 43 liter- 34x49,5x39cm + Tároló doboz fedővel 35L – 2db
Kosárba: 96 705 Ft

A nagy teherbírású polc ideális nehéz vagy terjedelmes áruk, például gumiabroncsok, dobozok, nehéz szerszámok vagy gépek tárolására. Nem csak ipari polcként használják – a kiváló minőségű, horganyzott acélból készült nagy teherbírású állvány a a magánszektor számára is alkalmas. A horganyzás folyamata során a nyersacél felülete nagymértékben védetté válik a korrózióval szemben. A polcok nagy nyomáson préselt HDF farostlemezekből készülnek. A nagy nyomású technológiának köszönhetően a farostlemezek sűrűsége > 800 kg/m3, így ezek ütés- és csavarodás- és nedvességállóak, de tartósan nedves környezetbe nem alkalmasak. Az egyenletes felület festhető. A polclapok magassága, illetve a száma igény szerint változtatható. A különbőző igények kielégítése érdekében a Ordonita számos tartozékot is kínál a nagy teherbírású polcokhoz, köztük ládákat, dobozokat és kiegészítő polcokat a különféle termékek és tárgyak megfelelő tárolásához.

Az intelligens RIVET plug-in technológiának köszönhetően a nagy teherbírású polc pillanatok alatt összeszerelhető, és az egyéni igények változásának tükrében szétszedhető vagy újra bővíthető. Az plug-in rendszerben a polclapokat szögprofilok tartják fent és a maximális stabilitást merevítő lécek biztosítják. A gumikalapácson kívül nincs szükség további szerszámokra. Az összeszerelés egyszerű és minimális időt vesz igénybe! Ennél az összeszerelési rendszernél csak a csavarokat kell rögzítened, ha a nagy teherbírású polcot a falhoz szeretnéd erősíteni. A teherbíró képesség biztonságos és maximális kihasználása érdekében mindenképpen javasoljuk az polcot a falhoz rögzíteni.

A rendelkezésre álló hely legjobb kihasználása érdekében a nagy teherbírású polc vásárlásakor ügyelj a méretekre és a polclapok teherbírására vonatkozó információkra! A Ordonitától a fém polcok számtalan változata kapható, az egyedi alappolcoktól a komplett polcrendszerekig. Moduláris felépítésüknek köszönhetően ezek a polcok és polcos állványok sokféle alkalmazásra és felhasználási területre alkalmasak, akár otthon a hobbiszobában, garázsban, műhelyben, akár üzletekben és ipari raktárakban. A nagy teherbírású polc kis súlyú, és mégis nagyon stabil.

A nagy teherbírású polc tulajdonságainak áttekintése

Stabil és tartós

  • Erős, nagy teherbírású állvány és polcok
  • Kiváló minőségű horganyzott acél
  • Nagy sűrűségű HDF farostlemez polcok
  • Ütés- és csavarodásálló
  • Nedvességálló

Rugalmas

  • Az innovatív plug-in rendszernek köszönhetően nincs szükség szerszámokra
  • A HDF polclapok magassága állítható
  • A tárhely hatékony kihasználása
  • Használható tároló polcként, garázs polcként, pince polcként, műhely polcként vagy otthon.
  • Könnyű hozzáférés

A nagy teherbírású polc méretei: 180x180x60cm

A nagy teherbírású polc terhelhetősége 400kg/polc. A teljes teherbírás 1600 kg, hogy a legnehezebb tárgyakat is biztonságosan tároláshasd. Az állvány 180cm magas, 180cm széles és 60cm mély (1800x1800x600mm). A max. +/- 5%-os gyártási tűrés miatt a valós polcméreteket kerekített számokkal adjuk meg a jobb áttekinthetőség érdekében.

A nagy teherbírású polcot környezetbarát kartondobozban szállítjuk. Minden fém polcunkhoz részletes összeszerelési útmutató tartozik. Célunk, hogy a megrendelt árut a lehető leggyorsabban eljuttassuk vevőinkhez.

Ha kiegészítő polclapokat is szeretnél az új polcodhoz, vedd figyelembe, hogy hétnél több polc esetén a polconkénti teherbírás változik. Ez könnyen meghatározható, ha elosztod a nagy teherbírású állvány teljes terhelhetőségét a polcok számával.

Ha egy kiváló minőségű és tartós, nagy teherbírású állványt keresel, amely robusztus és stabil, nálunk megtalálod!

Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel termékeinkkel. Óriási választékunk minden fém polcegységére 5 év garanciát vállalunk! A Ordonitától sokféle méretben és formátumban kínálunk nagy teherbírású polcokat. Nálunk biztosan megtalálod a megfelelő fémpolcot

"

További információ
Magasság 180 cm
Szélesség 180 cm
Mélység 60 cm
Típus Alapelem
Write Your Own Review
A termék értékeléseNagy teherbírású polc RIVET 180X180x60cm HDF polclapokkal
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra