fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
-24%Ingyenes szállításHorganyzott - extra kedvezmény

Polcrendszer: 2db nagy teherbírású polc és 1db sarokpolc 180x180x180x45cm HDF polclapokkal

Kezdőár 69 990 Ft Regular Price 92 470 Ft
Raktáron
Csak %1 maradt
DRPQ01-090090045
Komplett sarokpolcrendszer: 1 sarokpolc és 2 RIVET plug-in polc 180x90x45x64,5cm, 250kg/polc, 180x90x45cm, 250kg/polc, HDF polcok. Használd ki a sarkokat!
Jellemzők
 • 250 kg/polclap

  250 kg/polclap

A Ordonita komplett sarokpolcrendszere még a nehezen elérhető sarkokba is milliméteres pontossággal illeszkedik, így maximális tárhelyet kínál minden helyiségben, a garázsoktól a nagy raktárcsarnokokig. A szobasarkok különösen nagy kihívást jelentenek, mivel nehezen használhatók A teljes sarokpolcrendszer egy sarokpolcból és két RIVET plug-in polcból áll a Garage 45 sorozatból. A nagy teherbírású állvány kiváló minőségű acélból készül, a polcok pedig nagy sűrűségű HDF farostlemezből, amelyek a nagy nyomósűrűségnek köszönhetően különösen ütés- és csavarodásállóak, az állványon való magasságuk pedig az áru térfogatához igazítható.A polcok egyenletes felülete ideális a festéshez is. Az intelligens RIVET plug-in technológiának köszönhetően az állvány és a plug-in polcok szükség esetén gyorsan össze- és újra szétszerelhetők, így optimálisan alakíthatók a mindenkori igények tükrében. A gumikalapácson kívül nincs szükség további szerszámokra - az összeszerelés egyszerű és minimális időt vesz igénybe! A teherbíró képesség biztonságos és maximális kihasználása érdekében mindenképpen javasoljuk az állványt a falhoz rögzíteni.

A rendelkezésre álló hely legjobb kihasználása érdekében a nagy teherbírású polcos állvány vásárlásakor ügyelj a méretekre! Szintén fontosak a polcok terhelhetőségére vonatkozó információk, amelyek a sarokpolc és a plug-in polcok között különbözőek lehetnek. A Ordonitától a sarokpolcok és a plug-in polcok széles választéka kapható különböző méretekben, így termékeink a legkülönbözőbb méretű és súlyú termékek tárolására is alkalmasak. Akár a hobbiszobában, akár a garázsban, a műhelyben vagy a raktárban: a sarokpolcrendszer rugalmasan és gyorsan alakítható. A horganyzás nagymértékben megvédi a kiváló minőségű acélt a korróziótól és rendkívül ellenállóvá teszi a külső behatásokkal szemben. A horganyzott sarokpolcrendszer kis súlyú és mégis nagyon stabil.

A sarokpolcrendszerhoz 4 polc tartozik, egyenként 250kg teherbírással. A teljes teherbírás 1000 kg. A horganyzott sarokpolc 180cm magas, 90 cm széles és 45 cm mély (1800x900x450x645 mm). A két csatlakozó polc egyenként 250kg teherbírású, 1000 kg összterhelhetőségű polcokkal (180x90x45) kerül szállításra. A max. +/- 5%-os gyártási tűrés miatt a valós polcméreteket kerekített számokkal adjuk meg a jobb áttekinthetőség érdekében.

A nagy teherbírású sarokpolcrendszer tulajdonságainak áttekintése.

Stabil és tartós

 • Nagy teherbírású, robusztus sarokpolcrendszer
 • Kiváló minőségű horganyzott acél
 • Nagy sűrűségű HDF farostlemez polcok
 • Ütés- és csavarodásálló

Rugalmas

 • Az innovatív plug-in rendszernek köszönhetően nincs szükség szerszámokra
 • A HDF polcok magassága állítható
 • A tárhely hatékony kihasználása a sarkokban is
 • Használható tárolópolcként, garázspolcként, alagsori polcként, műhelypolcként vagy otthon.
 • Könnyű hozzáférés

A nagy teherbírású állványt környezetbarát kartondobozban szállítjuk. Minden fémpolcunkhoz részletes összeszerelési útmutató tartozik. Célunk, hogy a megrendelt árut a lehető leggyorsabban eljuttassuk vevőinkhez.

Ha kiegészítő polcokat is szeretnél az új polcos állványhoz, vedd figyelembe, hogy hétnél több polc esetén a polconkénti teherbírás változik. Ez könnyen meghatározható, ha elosztod a nagy teherbírású állvány teljes terhelhetőségét a polcok számával.

Ha egy kiváló minőségű és tartós, nagy teherbírású polcos állványt keresel, amely robusztus és stabil, nálunk megtalálod!

Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel termékeinkkel. Óriási választékunk minden fémpolcegységére 5 év garanciát vállalunk! A Ordonitától sokféle méretben és formátumban kínálunk nagy teherbírású polcokat, állványokat. Nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt!

"

További információ
Magasság 180 cm
Szélesség 360 cm
Mélység 45 cm
Teherbírás 250 kg
Típus Alapelem
Write Your Own Review
A termék értékelésePolcrendszer: 2db nagy teherbírású polc és 1db sarokpolc 180x180x180x45cm HDF polclapokkal
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra