Tároló doboz fedővel 35L – 2db

10 990 Ft
Raktáron
AC00CAJ42X35X35G45P2
A kiváló minőségű műanyagból készült 35 literes fedeles tároló dobozok tökéletesek a garázsban, irodában és üzletekben való tárolásra. Teremts rendet otthon és a munkahelyeden!

A közismert mondás szerint rend a lelke mindennek... És mi itt az Ordonitánál is meg vagyunk győződve arról, hogy a rend és a szervezettség megkönnyíti az életet. A polcrendszerekhez és polcokhoz kínált kiegészítők pedig óriási segítséget nyújtanak ebben! Ha nehezen tartod fenn a rendet, használj műanyag tároló dobozokat, amelyekkel a rendteremtés gyerekjáték lesz mindenhol - az irodától a tárolóhelyiségig, a gyerekszobáig vagy a tároló helyiségekig, mint például a garázs, pince vagy műhely. Az Ordonita nem csak a megfelelő fém polcokat kínálja minden lakótérhez, hanem praktikus tároló dobozokat is, amelyek segítenek a rendszerezésben és a tárolásban. Ebben a sokoldalú robusztus műanyag dobozban mindenféle fontos holmi egyszerűen tárolható. Teremts rendet és rendszert mindenhol! A praktikus 35 literes tároló dobozokat 2 db-os kiszerelésben kínáljuk. Igyekszünk kímélni a környezetet, ezért a tároló doboz fedele újrahasznosítható anyagokból készül.

 

A fedeles tároló doboz mérete és térfogata

 • Magasság: 35,50cm
 • Szélesség: 42,20cm
 • Mélység: 35cm
 • Űrtartalom: 35 liter

A 35 literes, fedeles tároló doboz előnyei

 • A tároló dobozokban állandó helyet kapnak a tárgyaid
 • Segítenek a rend fenntartásában
 • Távol tartják a szennyeződést, a port és a nedvességet
 • Az Ordonita tároló dobozai nemcsak bőséges tárhelyet kínálnak, hanem praktikus formájuknak és sokoldalú felhasználási lehetőségüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a polcrendszerekbe is.
 • A tároló dobozok egymásra rakhatók és biztonságosan zárhatók
 • Oldalsó fogantyúk a nagyobb kényelem és a könnyebb szállítás érdekében
 • Tartós és környezetbarát
 • Robusztus, kiváló minőségű műanyagból

Rugalmas, könnyen tisztítható és praktikus megoldás: a tároló doboz

Az olyan kiegészítők, mint a tároló dobozok, nagyon praktikusak, és nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból vagy üzlethelyiségből sem, hiszen ezek biztosítják az áruk és anyagok biztonságos és áttekinthető tárolását. A műanyag tároló doboz környezetbarát és teljesen újrahasznosítható. A sima felület könnyen tisztítható. Különösen praktikus megoldás, hogy a műanyag átlátszó – így gyorsan megtalálhatod, amit keresel, és láthatod, hogy mit tárolsz a műanyag dobozban. A még nagyobb áttekinthetőség érdekében a műanyag dobozra írhatsz is, vagy címkéket ragaszthatsz rá. Rendkívűl stabilak, sokoldalúan használhatók, tartósak és korróziómentesek.


További információ
Weight 2,02 kg
Magasság 42 cm
Szélesség 35 cm
Mélység 35 cm
Szín Szürke
Anyag Műanyag
Write Your Own Review
A termék értékeléseTároló doboz fedővel 35L – 2db
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra