Tároló doboz fedővel 36L – 2db

12 990 Ft
Raktáron
AC00CAJ59X40X25G45P2
A kiváló minőségű műanyagból készült 36 literes fedeles tároló dobozok tökéletesek a garázsban, irodában és üzletekben való tárolásra. Teremts rendet otthon és a munkahelyeden!

Ahogy a közismert mondás tartja – rend a lelke mindennek. Azok, akik rendet tartanak, megkönnyítik az életüket. De még azok is, akiknek ez nem megy könnyen, nagyobb rendet és rendszert teremthetnek minden helyiségben olyan hasznos tároló dobozokkal, mint például ez a fedeles műanyag doboz. Az Ordonita nemcsak a megfelelő polcrendszert kínálja minden lakótérbe, hanem praktikus tároló dobozokat is, amelyek segítik a háztartás rendszerezését. Ezeknek a hasznos és robusztus tárolási lehetőségeknek köszönhetően minden fontos holmit és tárgyat biztonságosan tárolhatsz. Tökéletes kiegészítői fémpolcainknak ésrendkívűl sokoldalúak. Fedezd fel a legjobb szervezési megoldást minden területre! A praktikus 36 l-es tároló dobozokat 2 db-os kiszerelésben kínáljuk. Igyekszünk a környezetbarát utat járni, ezért ez a fedeles tároló doboz újrahasznosítható anyagokból készül.

 

A 36 literes műanyag tároló doboz mérete és térfogata:

 • Magasság: 25,7 cm
 • Szélesség: 59 cm
 • Mélysége: 40,5 cm
 • Űrtartalom: 36 liter
 • Súly: 1,226 kg

A fedeles tároló doboz előnyei 36 l

 • A tároló doboz állandó helyet biztosít a holmiknak
 • Megkönnyíti a nyomon követést és a dolgok megtalálását, és mindent szervezetten és rendben tart. Ezenkívűl távol tartja a szennyeződést, a port, a nedvességet és a molyokat.
 • Az Ordonita tároló dobozai nemcsak rendkívűl tágasak, hanem praktikus formájuknak és sokoldalú felhasználási lehetőségüknek köszönhetően tökéletesen beilleszthetők egy polcrendszerbe is.
 • A tárolódobozok egymásra rakhatók, molybiztos záródással.
 • Oldalsó fogantyúk a nagyobb kényelem és a könnyebb szállítás érdekében
 • Tartós és környezetbarát anyagokból
 • Robusztus, kiváló minőségű műanyag

Fedeles tároló dobozok – rugalmas, könnyen tisztítható és praktikus megoldás minden helyiségbe

Az olyan szervezési megoldás, mint a tároló doboz, rendkívűl praktikus, és nem hiányozhat egyetlen háztartásból vagy üzlethelyiségből sem. Nagyobb rendet és tisztaságot biztosítanak, és a fém polcokonn lévő tárolóhely még tovább jobban kihasználható. Ezenkívül a tároló doboz kiváló minőségű műanyagból készült, így nemcsak rendkívűl robusztus, de teljes mértékben újrahasznosítható is. A sima, átlátszó falú műanyag doboz nagyon könnyen tisztítható, ráadásul praktikus is: mivel átlátszó, gyorsan megtalálod, amit keresel, és közvetlenül láthatod, hogy mi van a dobozban. A fedelek szorosan záródnak és molybiztosak. A tároló dobozok sokoldalúak, tartósak és korróziómentesek. A kerekes modell különösen akkor hasznos, ha nehéz dolgokat fogsz tárolni, amelyekre esetenként szükséged van – így lehetőséged lesz arra, hogy a tároló dobozokat sokféle módon és sok területen használd.


További információ
Weight 2,46 kg
Magasság 59 cm
Szélesség 40 cm
Mélység 25 cm
Szín Szürke
Anyag Műanyag
Write Your Own Review
A termék értékeléseTároló doboz fedővel 36L – 2db
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra