fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
Szerszámos láda QBRICK SYSTEM Two Box 200 Flex Előző Szerszámos láda QBRICK SYSTEM Two Box 200 Flex

Platform kocsi QBRICK SYSTEM Two Platform

14 990 Ft
Raktáron
AC00QBRICKPLATFG45
A QS TWO platform kocsi tökéletes a garázsban, irodában és üzletekben való használatra. Teremts rendet otthon és a munkahelyeden!

Ez a platform kocsi mobilitást biztosít a nehéz szerszámos ládák és tároló dobozok számára. Több szerszámos láda és doboz is biztonságosan felszerelhető rá. A görgők gumiból és robusztus műanyagból, valamint fém tengelyekkel készültek, így stabil és biztonságos állványt kínálnak. A polipropilén platform rendkívál stabil, ugyanakkor a kis súlyának köszönhetően könnyen mozgatható. 100 kg-ig terhelhető. Két forgó görgő és két fix görgő biztosítja az optimális manőverezhetőséget és mobilitást. A szilárd kerékfék abszolút stabilitást biztosít. 

Kombinálható más QS TWO modulokkal (szerszámos láda 100, szerszámos láda 200). Lehetővé teszi komplett mobil szállítórendszer felépítését. 

A platform kocsi méretei és műszaki adatai: 

  • Magasság: 175 mm 
  • Szélesség: 395 mm 
  • Hossz: 595mm 
  • Terhelhetőség: 100 kg 

A szerszámos ládákhoz való platformos kocsi előnyei 

  • Szerszámosládák biztonságos szállításához 
  • Stabil szerkezet tartós műanyagból (polipropilén) 
  • Sokoldalú 
  • Mobil kerekekkel 
  • Ergonomikus fogantyúk a kényelmes kezelés érdekében 
  • Robusztus és tartós 

Moduláris rendszer praktikus platform kocsin 

Az Ordonita mobil, sokoldalú tároló rendszereket kínál, a szerszámdobozoktól és szerszámos ládáktól a platform kocsikig és egyéb megoldásokig a különböző méretű szerszámok és anyagok biztonságos tárolására és optimális rendszerezésére. Ezzel a szerszámos láda-kiegészítővel lehetőséged nyílik saját szerszámosláda-készlet összeállítására. Akár a műhelyben, akár az építkezésen, vagy a barkács műhelyben, a szerszámos ládákban minden szerszámot biztonságosan és könnyen elérhető helyen tárolhatsz. A platform kocsival és a rászerelt szerszámos ládákkal intelligens megoldást kapsz a szerszámok szállítására és biztonságos tárolására még nehezebb körülmények között is. A robusztus, műanyagból (polipropilénből) készült konstrukciónak köszönhetően a szerszámos láda rendkívül stabil és strapabíró, így még furgonban vagy az építkezésen történő szállításkor is biztonságosan tárolja a szerszámokat. A két erős zár minden helyzetben szorosan zárva tartja a fedelet, míg a tömítőgyűrű gondoskodik arról, hogy se víz, se por ne kerülhessen a ládába. A platform kocsi és a ládák ergonomikus fogantyúi pedig kényelmes kezelést tesznek lehetővé miden helyzetben. 

A szerszámos ládákhoz való platform kocsival minden egyszerűen elérhető 

Szeretnéd szerszámaidat egy helyen tárolni, de úgy, hogy mindig kéznél legyenek? Akkor az Ordonita szerszám tároló megoldásai  ideálisak számodra! A kompakt méretek és az ergonomikus fogantyúk lehetővé teszik, hogy szerszámokat és anyagokat egyszerűen a munka helyszínére szállítsd, és minden késlekedés nélkül neki is állhass a soron következő projektnek. A szerszámos ládák elsősorban méretben térnek el egymástól, így a különböző méretű szerszámokhoz mindig megtalálhatod a megfelelő tároló méretet és összeállíthatod saját, egyedi szerszámos tároló rendszeredet. Minden szerszámos láda belsejében két elválasztó található, így tetszés szerint rendezheted a szerszámokat. Az egyszerű szállítás érdekében egy klip funkcióval egyszerűen csatlakoztathatod az összes ládát, és rögzítheted őket a platform kocsihoz. 

  


További információ
Weight 3,19 kg
Magasság 17,5 cm
Szélesség 59,5 cm
Mélység 39,5 cm
Szín Fekete / Piros
Anyag Műanyag
Write Your Own Review
A termék értékelésePlatform kocsi QBRICK SYSTEM Two Platform
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra