fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
Szerszámfal Előző Szerszámfal

Szerszámos láda QBRICK SYSTEM Two Box 200 Flex

7 490 Ft
Raktáron
AC00QBRICKFLEXG45
A QS Two 200 Flex szerszámos ládák tökéletesek a garázsban, irodában és üzletekben való tárolásra. Teremts rendet otthon és a munkahelyeden!

A szerszámos ládával mindig kéznél lesznek a megfelelő szerszámok: legyen szó barkács prjektről kézműves munkáról vagy szerelésről. Csavarhúzók, kalapácsok, csavarok, elektromos tartozékok és sok egyéb szerszám és munkaanyag biztonságos helyet találnak benne és jól tárolhatók. A dobozba egyszerű a bepakolaás és a dolgokat is gyorsan megtalálod, ráadásul szükség esetén könnyen átrendezhető vagy szállítható. A robusztus, műanyagból készült moduláris doboz alkalmas kéziszerszámok, építőanyagok és különféle tárgyak tárolására az garázsban, pincében, raktárban vagy műhelyben, és tökéletes kiegészítője polcrendszereinknek, amely rendet és tisztaságot biztosít a fém polcokon.

A szerszámos láda 6 különböző rekesszel és állítható elválasztókkal rendelkezik, így könnyen testreszabhatod a dobozt az egyéni igényeknek megfelelően. A láda az ugyanazon modell gurulós platformjával együtt akár 100 kg-os rakomány tárolását és szállítását teszik lehetővé. Verhetetlen kombináció!

Kombinálható más QS TWO modulokkal (szerszámosláda 100, QS TWO gurulós platform kocsi). Lehetővé teszi mobil eszközkészletek kialakítását.

A 200 Flex szerszámos láda méretei és térfogata / egységenként

 • Belső méretek: 530x295x195 mm
 • Külső méretek: 484x255x187 mm
 • Belső méretek átlós: 573 mm
 • Űrtartalom: 26L

A szerszámosládák előnyei egy pillantásra

 • Praktikus használat a nagyobb rend és struktúra érdekében
 • Kiváló minőségű műanyagból készült a biztonságos tárolás érdekében
 • Egymásra rakható és lehetővé teszi a polcrendszerek maximális kihasználását
 • Kompatibilis – a szerszámosláda sokoldalú kombinációkat tesz lehetővé
 • Robusztus és tartós
 • Hőálló és könnyen tisztítható
 • Gyors és egyszerű be- és kirakodás
 • Kombinálható a szerszámos dobozokhoz való platform kocsinkkal
 • Három rekesz a szerszámok és felszerelések rendezett tárolására
 • Praktikus – a nyitott kialakítás támogatja a munkafolyamatot és biztosítja az eszközökhöz való gyors hozzáférést

Mobil szerszámos láda – korlátlan lehetőség!

A szerszámos láda egy mobil, végtelenül kombinálható tárolórendszer. Legyen szó hobbi kézművesről vagy professzionális műhelyről, a szerszámos ládában minden eszközödet biztonságban és könnyen elérhető helyen tarthatod. Mondj búcsút a rendetlenségnek a műhelyben, garázsban vagy pincében! A műanyag szerszámos láda optimális lehetőséget kínál a szerszámok vagy műhelyfelszerelések áttekinthető tárolására. Praktikus tárolóhelyet kínál három nagy rekesszel. Még mindig nincs elég hely? Kombináld a szerszámos ládát más dobozainkkal és a szerszámos ládákkal kompatibilis platform kocsival a még nagyobb rugalmasság és egyszerű szállítás érdekében. Rengeteg helyet kínál, praktikus és szállítható. A polipropilénnek köszönhetően a szerszámos láda különösen strapabíró és stabil, és tökéletes tárolóhelyet kínál minden felszerelésnek! A nyitott kialakítás elősegíti a munkafolyamatot, mivel gyors hozzáférést biztosít a szerszámaihoz és anyagokhoz.

Szerszámos láda - sokoldalú és praktikus

A szerszámos láda könnyen szállítható, és garázsokban, műhelyekben, pincékben, raktárakban és cégekben is elhelyezhető a megfelelő gurulós platformon. A hasznos apró alkatrészek mindig pontosan ott vannak, ahol szükség van rájuk, használat után pedig egyszerűen visszahelyezhetők a polcokra. A szerszámos ládák bármelyik fém polcunkkal kombinálhatók, és verhetetlen kiegészítőt jelentenek, ha apró alkatrészeket szeretnél tárolni. Még mindig a megfelelő tárolási megoldást keresed? Vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk! Minél nagyobb a háztartás, annál több a tennivaló, és annál több szerszámot és munkaanyagot kell tárolni. A szerszámos láda különösen praktikus, mert egy pillantással átláthatod, mi hol van, és kényelmesen tárolható a fém polcokon. A szerszámos láda nagy előnye egyrészt a sokoldalúsága, másrészt a robusztus kialakítása. A kiváló minőségű műanyag különösen tartós és könnyen tisztítható.


További információ
Weight 2,23 kg
Magasság 19 cm
Szélesség 53 cm
Mélység 29 cm
Szín Fekete / Piros
Anyag Műanyag
Write Your Own Review
A termék értékeléseSzerszámos láda QBRICK SYSTEM Two Box 200 Flex
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra