Szerszámfal

10 990 Ft
Raktáron
AC00FXWG45
A szerszámfal tökéletes tárolási megoldás a garázsban, irodában és üzletekben. Teremts rendet otthon és a munkahelyeden!

Ezzel a sokoldalú tároló rendszerrel minden eszközt és szerszámot szemmagasságban és elérhető távolságban tarthatod mindenhol – a műhelyben, hobbiszobában, pincében vagy garázsban. A szerszámfal fontos funkciót tölt be: központi helyen tartja a szerszámokat és anyagokat, ahol mindig könnyen megtalálod őket. A tároló dobozokkal és kisebb-nagyobb rekeszekkel mindent szétválogatva és úgy rendezhetsz el, ahogy az számodra a legátláthatóbb és legpraktikusabb. Csavarhúzók, kalapácsok, csavarok, elektromos tartozékok és sok egyéb szerszámok és eszközök biztonságos otthonra lelnek itt. A tároló dobozok, rekeszek és horgok könnyen át is helyezhetők, ha szükséges.

A szerszámfal termékünk összesen 9 tároló dobozt tartalmaz, amelyek egy egyszerű rendszerrel a szerszámfalba pattinthatók:

  • 3 doboz: 116x112x75mm
  • 3 doboz: 116x161x75mm
  • 3 doboz: 116x212x75mm

Különböző méretű horgok és tartók is tartoznak hozzá.

A szerszám falának méretei és térfogata:

  • Méretek: 400x150x650cm
  • Súly: 2,48 kg

A szerszámfal előnyei

  • Praktikus tároló rendszer - nagyobb rend és ideális rendszerezés
  • Kiváló minőségű műanyagból készült, könnyen tisztítható
  • Robusztus és tartós
  • Gyors és egyszerű használat
  • Rugalmasan az igényekhez igazítható

Mit kell figyelembe venni a szerszámfal kiválasztásakor?

A szerszámfal kiválasztásakor a következő szempontokat vedd figyelembe:

Anyag: az anyag meghatározhatja, hogy mennyire erős és tartós a szerszámfal, és befolyásolhatja a helyiség megjelenését is. A jó minőségű műanyag általában erősebb és robusztusabb, mint a fa vagy a kompozit anyagok, ezért gyakran jobb választás.

Méretek: természetesen ügyelned kell arra, hogy a szerszámfal beférjen a rendelkezésre álló helyre. Végezz pontos méréseket a garázsban, pincében, raktárban vagy hobbiszobában, ahol a szerszámfalat fel szeretnéd szerelni.

Terhelhetőség: a szerszámos ládákban, garázsokban és műhelyekben található dolgok közül soknak bizony van súlya! Mivel a szerszámfalak teherbírása általában kisebb, javasoljuk, hogy a nehezebb tárgyakat nagy teherbírású polcon tárold. Időnként ellenőrizd a szerszámfalon tárolt súlyt, és győződj meg arról, hogy a szerszámfal jól bírja a rajta tárolt szerszámok és munkaeszközök súlyát. Az elektromos kéziszerszámok és a nehezebb tárgyak jobban tárolhatók eredeti tokban vagy tároló dobozokban. A szerszámfalak általában alkalmasabbak kisebb tárgyak, például mérőszalagok, kábelek és a biztonsági felszerelések, például a védőszemüvegek tárolására. Még nem találtad meg a megfelelő tárolási megoldást? Vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!


További információ
Weight 2,85 kg
Magasság 40 cm
Szélesség 65 cm
Mélység 15 cm
Szín Fekete / Piros
Anyag Műanyag
Write Your Own Review
A termék értékeléseSzerszámfal
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra