4x kampó fém polchoz RIVET kiegészítő szett

Special Price 5 490 Ft Regular Price 7 960 Ft
Raktáron
ACSOPGANG45P4
A RIVET polcra elölről vagy oldalról könnyedén felszerelhető ez a négy darab, gumírozott felületű fém kampó, amelyeken remekül tárolható pl. sportfelszerelés és ruházat. A horgok teherbírása 25kg, és annyi kampót szerelhetsz a polcra, amennyire szükséged van.

Maximális sokoldalúság és rendszerezés a fém polcokhoz – spórolj praktikus, 4 darabos, kiváló minőségű kampókészletünkkel!

Bővítsd tárolóhelyedet fém polc-tartozékokkal, amelyek percek alatt felszerelhetők, és ideálisak a garázsban való használatra. Szereld fel tároló polcaidat mindenféle szerszám, táska, felszerelés, ruha és egyéb tárgy felakasztására alkalmas kampókkal. A horgok gumírozottak, hogy megvédjék a függő árukat, és bárhol elhelyezhetők, ahol van hely - egy kampósínre vagy közvetlenül a polc tartóoszlopra, választott magasságban. Könnyen és pillanatok alatt telepíthető!

Horgonként:

  • Méretek: 13x6cm
  • Teherbírás: 25kg
  • Saját tömeg: 0,11 kg
  • Ideális kábelekhez, tömlőkhöz, táskákhoz és kabátokhoz
  • Telepítés másodpercek alatt
  • Rögzítsd a sínre vagy közvetlenül az oszlopra
  • Gumibevonat a felakasztott tárgyak védelmére

Egyedi alkatrészek és tartozékok tároláshoz

Kombináld és tervezd meg fém polcainkat, alakíts ki egyedi polcrendszert és tárolási megoldásokat – teremts több rendet és teret otthonodban, üzletedben vagy raktáredban. A műanyag dobozoktól a kis kampókig innovatív tárolási lehetőségeket és sokoldalú kiegészítőket találsz nálunk.

Bővíteni vagy átalakítani szeretnéd valamelyik polcrendszeredet? Vagy további kiegészítőket keresel az új Ordonita fém polcokhoz? Nemcsak a fém polcok széles választékát kínáljuk, mint például garázs polcok, pince polcok, műhely polcok, irodai polcok és egyéb tároló polcok, hanem kiegészítők hatalmas tárházát is vaz optimális tároláshoz és rendszerezéshez!


További információ
Magasság 3,5 cm
Szín Fekete
Write Your Own Review
A termék értékelése4x kampó fém polchoz RIVET kiegészítő szett
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra