Kis fém szekrény 40x70x30cm, zárható

55 490 Ft
Raktáron
AMP7070301BG45
Ezzel a 40x70x30cm méretű, zárható fém szekrénnyel és kettő, egyenként 45 kg teherbírású polccal helytakarékosan tárolhatsz mindent a garázsban, pincében vagy műhelyben.
Jellemzők
  • 45 per polclap

    45 per polclap

  • Bolt system

    Bolt system

  • Wired

    Wired

Ez a vékony, de masszív kis fém szekrény 70cm széles, 30cm mély és 40cm magas. A tartós polclapokat közepesen nehéz igénybevételre tervezték, maximális teherbírásuk 45 kg. Használható szerszámok, akták, kerti eszközök, autós kiegészítők és egyéb tárgyak rendszerezésére és tárolására. A tartós, megerősített acélszerkezet nagy stabilitást biztosít a falak vékony, nem feltűnő kialakítása ellenére, és ideális garázsban, pincében vagy műhelyben való használatra. 

Méretek & Anyag 

Fém szekrény mérete: 40x70x30cm. Súly: 15 kg. Fém tárolószekrényeink kiváló minőségű hidegen hengerelt acéllemezből készülnek, erősek és tartósak. Szín: antracitszürke. Állítható lábakkal, amelyek egyenetlen padlón is biztonságosan használhatók. 

2 állítható polc 

A fém tároló szekrény 2 állítható polccal van felszerelve, amelyek magassága állítható, hogy megfeleljen a különféle tárgyaknak. Kiválóan alkalmas irodába, háztartásba, garázsba, pincébe, irattárba, raktárba, stb. 

Nagy teherbírású 

A kis fém szekrény kiváló minőségű acéllemezből készül, mely nagy teherbírású. Egy-egy polc akár 45 kg-ot is elbír. Akár irodai fájlokat, műhely szerszámokat vagy más közepes méretű és nehéz tárgyakat keresel helyet, ebben a szekrényben biztonságosan tárolhatod őket. 

Sokoldalú 

A közepes és nehéz tárgyak tárolására kiválóan alkalmas rakodási kapacitás mellett a zárható ajtókkal ellátott fém tároló szekrény kiválóan alkalmas fontos dokumentumok vagy értékek tárolására is. Egy másik, azonos méretű fém szekrény segítségével könnyen átalakítható munkaasztallá is, fa munkalap kiegészítéssel.  

Egyszerű összeszerelés 

A fém szekrény egyszerűen össze- és szétszerelhető. Részletes összeszerelési útmutatóval rendelkezik, így az összeszerelés minimális időt vesz igénybe. 

 


További információ
Weight 15,00 kg
Gyártó
Magasság 40 cm
Szélesség 70 cm
Mélység 30 cm
Teherbírás 45 kg
Polclap Acélrács
Szín Szürke
Típus Alapelem
Write Your Own Review
A termék értékeléseKis fém szekrény 40x70x30cm, zárható
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra