fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
Szerszámfal Előző Szerszámfal

Kis fém szekrény 90x82,2x43,4cm, zárható

66 690 Ft
Raktáron
AMP908243BG45
Ezzel a 90x82,2x43,4cm méretű, zárható fém szekrénnyel és kettő, egyenként 45 kg teherbírású polccal helytakarékosan tárolhatsz mindent a garázsban, pincében vagy műhelyben.
Jellemzők
  • 45 kg/polclap

    45 kg/polclap

  • Bolt system

    Bolt system

  • Wired

    Wired

Ez a vékony, de masszív kis fém szekrény 82,2cm széles, 43,4cm mély és 90cm magas. A tartós polclapokat közepesen nehéz igénybevételre tervezték, maximális teherbírásuk 45 kg. Használható szerszámok, akták, kerti eszközök, autós kiegészítők és egyéb tárgyak rendszerezésére és tárolására. A tartós, megerősített acélszerkezet nagy stabilitást biztosít a falak vékony, nem feltűnő kialakítása ellenére, és ideális garázsban, pincében vagy műhelyben való használatra. 

Méretek & Anyag 

Fém szekrény mérete: 90x43,4x82,2cm. Súly: 45 kg. Fém tárolószekrényeink kiváló minőségű hidegen hengerelt acéllemezből készülnek, erősek és tartósak. Szín: antracitszürke. Állítható lábakkal, amelyek egyenetlen padlón is biztonságosan használhatók. 

2 állítható polc 

A fém tároló szekrény 2 állítható polccal van felszerelve, amelyek magassága állítható, hogy megfeleljen a különféle tárgyaknak. Kiválóan alkalmas irodába, háztartásba, garázsba, pincébe, irattárba, raktárba, stb. 

Nagy teherbírású 

A kis fém szekrény kiváló minőségű acéllemezből készül, mely nagy teherbírású. Egy-egy polc akár 45 kg-ot is elbír. Akár irodai fájlokat, műhely szerszámokat vagy más nehéz tárgyakat keresel helyet, ebben a szekrényben biztonságosan tárolhatod őket. 

Sokoldalú 

A közepes és nehéz tárgyak tárolására kiválóan alkalmas rakodási kapacitás mellett a zárható ajtókkal ellátott fém tároló szekrény kiválóan alkalmas fontos dokumentumok vagy értékek tárolására is. Kombinálható a Garage sorozatunk 180x90x45cm méretű fémpolcaival is, vagy egy másik, azonos méretű fém szekrénnyel és fa munkalappal kiegészítve munkaasztallá alakítható. 

Egyszerű összeszerelés 

A fém szekrény egyszerűen össze- és szétszerelhető. Részletes összeszerelési útmutatóval rendelkezik, így az összeszerelés minimális időt vesz igénybe. 


További információ
Weight 24,00 kg
Magasság 90 cm
Szélesség 82,2 cm
Mélység 43,4 cm
Teherbírás 45 kg
Polclap Acélrács
Szín Szürke
Típus Alapelem
Write Your Own Review
A termék értékeléseKis fém szekrény 90x82,2x43,4cm, zárható
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra