A GARÁZS termékcsalád - az optimális rendért

GARÁZS termékcsaládunk ideális megoldás arra, hogy a garázs mindig rendezett és tiszta legyen, és megóvja tárgyainkat és eszközeinket az olyan káros hatásoktól, mint a nedvesség vagy a szennyeződés. A RIVET fém polcok, tartozékok, fali polcok, munkapadok, szekrények, sokoldalú tároló dobozok és szerszámos ládák megfelelő kombinációjával a garázsod hatékonyabb lesz, mint valaha!

A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a polcok rugalmasak és biztosítják a szerszámok és tárgyak biztonságos tárolását. A nagy teherbírású RIVET fém polcokat rendkívül könnyű összeszerelni és a megfelelő kiegészítők segítségével pedig egy teljesen egyedi polcrendszert hozhatsz létre.

KIEGÉSZÍTŐK

Használd ki maximálisan a garázsban lévő helyet a RIVET fém polcokhoz kínált, falra szerelhető tartozékokkal, dobozokkal és kiváló minőségű szerszámtároló megoldásokkal.

Ezek ideálisan illeszkednek a garázs polcaira vagy a falfelületre és optimális tárolási megoldást biztosítanak a helyiség mindenkori rendbentartásához . Böngéssz kiegészítőink között, teremtsd meg az ideális garázsod Te is!

 

GARÁZS POLC- ÉS TARTOZÉK SZETTEK

Azonnali megoldás, ideális garázs polc kombinációk!

Fedezd fel a garázs polc szetteket, amelyeket praktikus kiegészítőkkel kínálunk. Minden, amire szükséged lehet - egyetlen kényelmes csomagban.

BESTSELLEREK


To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra