fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
Nagy teherbírású polc RIVET 180X90X454cm, 4 HDF polclap, tároló dobozokkal Előző Nagy teherbírású polc RIVET 180X90X454cm, 4 HDF polclap, tároló dobozokkal

Nagy teherbírású polc RIVET 180X45X90cm, 5 HDF polclap, zárható fémszekrénnyel

Special Price 118 490 Ft Regular Price 130 980 Ft
Nincs raktáron
DRPQ04-5-RT01AMP01D8
Válogass, rendszerezz és takaríts meg helyet a garázsban, pincében vagy műhelyben ezzel a verhetetlen kombinációval: egy nagy teherbírású RIVET polc farostlemezzel polclapokkal, 180X90X45cm és egy zárható fém szekrény!

Jellemzők
 • 250 kg/polclap

  250 kg/polclap

 • Csavarmentes rendszer

  Csavarmentes rendszer

 • fa polclapok

  fa polclapok

Az HDF farostlemez polcokkal felszerelt, nagy teherbírású polc ideális mind könnyű, mind nehéz és terjedelmes áruk és anyagok tárolására a kereskedelmi szektorban, az iparban és a valamint a magánszektorban is. A nagy teherbírású polc kiváló minőségű, porszórt acélból, a polcok pedig nagy sűrűségű HDF farostlemezből készülnek. A nagyon magas préselési sűrűségnek (> 800 kg/m3) köszönhetően ezek különösen ütés- és csavarodásállóak, valamint ellenállnak a nedvességnek, de nem szabad annak tartósan kitenni őket. Az egyenletes felület ideális a festéshez.

A polcok magassága vagy száma egyedileg állítható. Az Ordonitától további kiegészítőket is rendelhetsz, például ládákat, dobozokat vagy további HDF polclapokat, így bármikor rugalmasan bővítheted, alakíthatod a polcrendszert a változó igények tükrében.

A zárható fémszekrénnyel kombinálva verhetetlen duót kapsz pincédbe, garázsodba, műhelyedbe, tárolóhelyiségedbe vagy bármely más, erre alkalmas helyiségbe. A zárható fémszekrény ideális megoldás az akták, szerszámok, kerti szerszámok, autótartozékok és egyéb tárgyak biztonságos tárolására. A fém szekrény négy tágas polccal rendelkezik, amelyek magassága könnyen állítható az egyedi igényeknek megfelelően, valamint egy ruhatartó rudat is kapsz hozzá. A tartós, megerősített acél konstrukció kiváló stabilitást biztosít a falak vékony, nem feltűnő kialakítása ellenére.

A termék vásárlásakor ügyelj a méretekre, hogy az utolsó milliméterig ki tudd használni a rendelkezésre álló helyet. A polcok teherbírásáról is tájékozódj! Az Ordonitánál különféle méretű fém polcokat, szekrényeket és tároló kiegészítőket találsz, az egyedi polcoktól a teljesen személyre szabott polcrendszerekig hobbi pincébe, garázsba, műhelybe, ipari vagy kereskedelmi raktárhelyiségekbe.

A nagy teherbírású polc jellemzőinek áttekintése:

Stabil és tartós

• Robusztus, nagy teherbírású polc
• Kiváló minőségű, porszórt acél
• Nagy sűrűségű HDF farostlemez polclapok
• Ütés- és csavarodásálló

Rugalmas

 • Szerszámmentes össze- és szétszerelés az innovatív plug-in rendszernek köszönhetően
 • A HDF polclapok magassága állítható
 • A tárhely hatékony kihasználása
 • Sokoldalúan használható tároló polcként, garázspolcként, pince polcként, műhely polcként vagy otthon
 • Könnyű hozzáférés
 • Nagy teherbírású polc 5 HDF polccal, méretei 180x90x45 cm, antracitszürke

A nagy teherbírású polchoz 5 polc tartozik, egyenként 250 kg teherbírással. A teljes teherbírás 1250 kg, így a polc a legnehezebb tárgyak tárolására is alkalmas. A fém polc 180cm magas, 90cm széles és 45cm mély (1800x900x450 mm). A max +/- 5%-os gyártási tűrés miatt a valós polcméreteket kerekített számokkal adjuk meg a jobb áttekinthetőség érdekében.

A fém szekrény mérete 180x80x45 cm, súlya 39 kg. 4 állítható polccal van felszerelve, amelyek magassága állítható, hogy megfeleljen a különböző tárgyaknak, és teherbírásuk egyenként 45 kg.

Mindkét terméket környezetbarát dobozban szállítjuk. Részletes összeszerelési útmutatónkkal a fémpolc és fémszekrény gyorsan összeszerelhető. A kiszállítás néhány napon belül megtörténik Magyarország bármely részére.


További információ
Weight 58,45 kg
Magasság 180 cm
Szélesség 170 cm
Mélység 45 cm
Teherbírás 250 kg
Polclap HDF farostlemez
Szín Szürke
Típus Alapelem
Anyag Acél
Write Your Own Review
A termék értékeléseNagy teherbírású polc RIVET 180X45X90cm, 5 HDF polclap, zárható fémszekrénnyel
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra