fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
Szerszámos láda szett QBRICK SYSTEM Two Set Plus Előző Szerszámos láda szett QBRICK SYSTEM Two Set Plus

Szerszámos láda QBRICK SYSTEM Two Toolbox

10 990 Ft
Raktáron
AC00QBRICKTOOLG45
A QS Two 200 Flex szerszámos ládák tökéletesek a garázsban, irodában és üzletekben való tárolásra. Teremts rendet otthon és a munkahelyeden!

A QS szerszámos ládájával mindig kéznél lesznek a megfelelő szerszámok, legyen szó barkács prjektről, kézműves munkáról vagy szerelésről. Ideális segédeszköz a szerszámok rendszerezéséhez, valamint azok egyszerű szállításához és tárolásához. Mivel a szerszámos láda kisebb és nagyobb rekeszekre van felosztva, így egyszerű a bepakolaás és gyorsan megtalálod az éppen szükséges eszközöket. Csavarhúzók, kalapácsok, csavarok, elektromos tartozékok és sok egyéb szerszám és munkaanyag biztonságos helyet talál benne és jól tárolhatók.

A moduláris, robusztus szerszámos láda poliamid zárakkal és tömör fogantyúkkal rendelkezik. Nagy rakodási térfogata és két állítható válaszfala biztosítja a különféle szerszámok kényelmes tárolását. Mindent az egyéni igényeidhez igazíthatsz!

A QS TWO szerszámos láda méretei és térfogata/egységenként

  • Külső méretek: 530x313x223 mm
  • Belső méretek: 389x228x307 mm
  • Belső átló: 573 mm
  • Űrtartalom: 26L

Az szerszámos láda előnyei egy pillantásra

  • Praktikus használat a nagyobb rend és struktúra érdekében
  • Kiváló minőségű műanyagból készült
  • Robusztus és tartós
  • Hőálló és könnyen tisztítható
  • Gyors és egyszerű be- és kirakodás

A szerszámos láda egymásra rakható és könnyen szállítható, és fém polcon vagy más tárolóhelyen tárolható garázsban, műhelyben, pincében, raktárban és gyárakban. Mindig használatra kész, könnyen szállítható és használat után újra elrakható. A szerszámosláda ideális kiegészítője műhely polcainknak, pince polcainknak vagy garázs polcainknak. Még mindig a megfelelő tárolási megoldást keresed? Vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk.

Szerszámos láda - sokoldalú és praktikus

Minél nagyobb a háztartás, annál több a tennivaló, és annál több szerszámot és munkaanyagot kell tárolni. A szerszámos láda különösen praktikus, mert egy pillantással átláthatod, mi hol van, és kényelmesen tárolható a fém polcokon. A szerszámos láda nagy előnye egyrészt a sokoldalúsága, másrészt a robusztus kialakítása. A kiváló minőségű műanyag különösen tartós és könnyen tisztítható.

Tárolóhely szerszámok és tartozékok tárolására

A szerszámos láda ideális szerszámok és munkaanyagok tárolására. Van hely az elektromos és kéziszerszámoknak és tartozékoknak is. Ha több helyre van szükséged, könnyedén eltávolíthatod a belső falakat, és a szerszámos ládát a benne tárolni kívánt tartalomhoz igazíthatod. Ez nagyon praktikussá és sokoldalúvá teszi a szerszámos ládát, és mindenféle dolog és anyag tárolható biztonságosan benne. A szerszámos láda maga is nagyon helytakarékosan és rugalmasan tárolható.


További információ
Weight 3,33 kg
Magasság 22 cm
Szélesség 53 cm
Mélység 31 cm
Szín Fekete / Piros
Anyag Műanyag
Write Your Own Review
A termék értékeléseSzerszámos láda QBRICK SYSTEM Two Toolbox
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra