Kartondoboz 2in1 – 10db

Special Price 14 990 Ft Regular Price 22 490 Ft
Raktáron
AC00CAJ46X34X23G45
Az újrahasznosítható kartonból készült, 2in1, 10 darabos összehajtható dobozok tökéletesek a garázsban, irodában és üzletekben való tárolásra. Teremts rendet otthon és a munkahelyeden!

A közismert mondás szerint rend a lelke mindennek – az biztos, hogy a rend és a szervezettség megkönnyítik az életet. A tökéletes rendet néha nehéz elérni, de a praktikus tároló dobozok és összehajtható dobozok nagy segítséget nyújtanak ebben. Az Ordonita nem csak kiváló minőségű polcrendszereket kínál minden lakóhelyiségbe, hanem praktikus, 2 az 1-ben összehajtható dobozokat is, amelyek segítenek a háztartás rendszerezésében. Ezeknek a hasznos és robusztus tárolási megoldásoknak köszönhetően minden fontos holmi és tárgy jól szervezetten és biztonságosan tárolható és szükség esetén könnyen szállítható. Tökéletes kiegészítője a fém polcoknak és rendkívűl sokoldalú. Fedezd fel a megfelelő tároló megoldásokat minden területre! A praktikus, 2in1 összehatható dobozokat 10 darabos kiszerelésben kínáljuk.

 

A 2in1 összehajtható dobozok előnyei

 • A tároló dobozok állandó helyet biztosítanak a tárolandó dolgoknak
 • Az összehajtható dobozok segítenek nyomon követni a tárolt holmit és mindent szervezetten és rendezetten tartani. Megkönnyítik a keresést, és távol tartják a szennyeződéseket
 • Az Ordonita összehajtható dobozai nemcsak bőséges tárhelyet kínálnak, hanem praktikus formájuknak és sokoldalú felhasználási lehetőségüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a polcrendszerekbe is.
 • Egymásra rakható doboz opcionális fedéllel
 • Intelligens rendszer a gyors összeszereléshez és az egyszerű összecsukáshoz
 • Oldalsó fogantyúk a nagyobb kényelem érdekében
 • Megerősített oldalak a biztonságos tároláshoz
 • Duplán megerősített alap
 • Logisztikai hatékonyság
 • Tartós
 • Robusztus minőség
 • Használható szállító vagy tároló dobozként

A szállítás kényelmesebbé tétele érdekében az összehajtható dobozok két ergonomikus fogantyúval vannak ellátva. Ezenkívül az oldalak dupla falúak, különösen ott, ahol a fogantyúk találhatók. Ily módon a tárolódobozok nagyon robusztusak, a duplafalú rendszer pedig nem csak nagyobb stabilitást, hanem erősebb védelmet is biztosít. A tároló doboznak alapja is dupla rétegű, amely nagyobb teherbírást biztosít és megakadályozza az összeesést. Az intelligens összehajtható rendszer a gyors összeállítást is biztosítja. Egyetlen kattintással használatra kész a doboz, és ugyanolyan gyorsan újra összehajtható. A fedél zárható vagy egyszerűen behajtható a dobozba, ha nincs szükség rá.

 

A 2in1 összehajtható doboz mérete:

Belső méretek (HxSzxH)

 • 380x330x220 mm

Külső méretek (HxSzxH)

 • 456x336x232 mm

 

Tároló dobozok – praktikusak és sokoldalúak

Az olyan tároló megoldások, mint a tároló dobozok vagy az összehajtható dobozok, rendkívűl praktikusak, és nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból vagy üzlethelyiségből sem. Gondoskodnak a rendről és a tisztaságról, valamint még több tárhelyet teremtenek. Ezenkívül ezek a tároló dobozok még DECOratívak is, és könnyen beilleszthetők otthona vagy üzlete bármely helyiségébe. Az Ordonita tároló dobozok óriási választékát kínálja különböző kivitelben, ami lehetőséget ad a tároló dobozok sokféle felhasználására. A masszív karton tároló dobozok felhasználási területe végtelen!

 


További információ
Weight 6,30 kg
Magasság 46 cm
Szélesség 34 cm
Mélység 23 cm
Szín Horganyzott
Anyag Karton
Write Your Own Review
A termék értékeléseKartondoboz 2in1 – 10db
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra