fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc

Nagy teherbírású polc acélrácsos polclapokkal RIVET 180X120X45cm

Kezdőár 36 990 Ft Regular Price 51 990 Ft
Raktáron
Csak %1 maradt
DRM1/18012045
RIVET nagy teherbírású polc, 180x120x45cm, acélrácsos polclapok, egyenként 250kg teherbírással. Rugalmas, tartós és robusztus. Innovatív plug-in rendszer.
Jellemzők
 • 250 kg/polclap

  250 kg/polclap

Buy together
Nagy teherbírású polc acélrácsos polclapokkal RIVET 180X120X45cm + RIVET kiegészítők - kampótartó keresztléc fém polcokhoz + Tároló doboz fedővel 35L – 2db + Műanyag fiókos doboz
Kosárba: 57 564 Ft
=
Mentés 6 396 Ft
57 564 Ft

Az acélrácsos polcokkal felszerelt, nagy teherbírású polc ideális mind könnyű, mind nehéz és terjedelmes áruk és anyagok tárolására a kereskedelmi szektorban, az iparban és a valamint a magánszektorban is. A kiváló minőségű polc a korrózió elleni védelem érdekében teljesen horganyzott acélból készült. A polcok nyitott acélrácsból készülnek, és magas lég- és fényáteresztő képességgel rendelkeznek.

A polc ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztítható, így ideális folyadékok és olajos termékek tárolására. Még az ingadozó hőmérséklet vagy a magas páratartalom sem károsítja. Az acélrácsos polcok magassága egyedileg állítható, a tárolni kívánt áruk térfogatához igazítható. A Ordonitától további kiegészítőket is rendelhetsz, például ládákat, dobozokat vagy további acélrácsos polclapokat, így bármikor rugalmasan bővítheted, alakíthatod a polcrendszert a változó igények tükrében.

Az intelligens RIVET plug-in technológiának köszönhetően a nagy teherbírású acélrácsos polcokkal felszerelt állvány pillanatok alatt össze- és szétszerelhető, vagy később bővíthető. Az egyes acélrácsos polclapokat szögprofilok tartják fent. A gumikalapácson kívül nincs szükség további szerszámokra - az összeszerelés egyszerű és minimális időt vesz igénybe! Ennél az összeszerelési rendszernél csak a csavarokat kell rögzítened, ha a nagy teherbírású polcot a falhoz szeretnéd erősíteni. A teherbíró képesség biztonságos és maximális kihasználása érdekében mindenképpen javasoljuk az polcot a falhoz rögzíteni.

A rendelkezésre álló hely legjobb kihasználása érdekében a nagy teherbírású polc vásárlásakor ügyelj a méretekre és a polcok teherbírására vonatkozó információkra! A Ordonitától különféle méretű fém polcok széles választéka kapható, amelyek sokféle alkalmazásra és felhasználási területre alkalmasak, akár otthon a hobbiszobában, garázsban vagy műhelyben. A nagy teherbírású polcos állvány kis súlyú, és mégis nagyon stabil.

A nagy teherbírású polc tulajdonságainak áttekintése.

Stabil és tartós

 • Erős, nagy teherbírású állvány és polcok
 • Kiváló minőségű horganyzott acél
 • Nagy fény- és légáteresztő képesség az acélrácson keresztül
 • Nedvességálló, könnyen tisztítható
 • Hőmérsékletálló

Rugalmas

 • Az innovatív plug-in rendszernek köszönhetően nincs szükség szerszámokra
 • Az acélrácsos polclapok magassága állítható
 • A tárhely hatékony kihasználása
 • Használható tároló polcként, garázs polcként, pince polcként, műhely polcként vagy otthon.
 • Könnyű hozzáférés

A nagy teherbírású, acélrácsos polclapokkal felszerelt állvány méretei:180x120cm

A nagy teherbírású polcot acélrácsos polclapokkal szállítjuk, amelyek teherbírása 250kg. A teljes teherbírás 1000 kg. Az állvány 180cm magas és 120cm széles (1800x1200mm). A max. +/- 5%-os gyártási tűrés miatt a valós méreteket kerekített számokkal adjuk meg a jobb áttekinthetőség érdekében.

A nagy teherbírású polcot környezetbarát kartondobozban szállítjuk. Minden fém polcunkhoz részletes összeszerelési útmutató tartozik. Célunk, hogy a megrendelt árut a lehető leggyorsabban eljuttassuk vevőinkhez.

Ha kiegészítő polclapokat is szeretnél az új polchoz, vedd figyelembe, hogy hétnél több polc esetén a polconkénti teherbírás változik. Ez könnyen meghatározható, ha elosztod a nagy teherbírású polc teljes terhelhetőségét a polclapok számával.

Ha egy kiváló minőségű és tartós, nagy teherbírású polcot keresel, amely robusztus és stabil, nálunk megtalálod!

Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel termékeinkkel. Óriási választékunk minden fémpolcegységére 5 év garanciát vállalunk! A Ordonitától sokféle méretben és formátumban kínálunk nagy teherbírású polcokat, állványokat. Nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt!


További információ
Magasság 180 cm
Szélesség 120 cm
Mélység 45 cm
Teherbírás 250 kg
Típus Alapelem
Write Your Own Review
A termék értékeléseNagy teherbírású polc acélrácsos polclapokkal RIVET 180X120X45cm
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra