Nagy teherbírású polc RIVET 180X120cm HDF polclapokkal Előző Nagy teherbírású polc RIVET 180X120cm HDF polclapokkal

Nagy teherbírású polc acélrácsos polclapokkal RIVET 180X120X45cm

Kezdőár 36 990 Ft Regular Price 51 990 Ft
Raktáron
Csak %1 maradt
DRM1/18012045
RIVET nagy teherbírású polc, 180x120x45cm, acélrácsos polclapok, egyenként 250kg teherbírással. Rugalmas, tartós és robusztus. Innovatív plug-in rendszer.
Jellemzők
 • 250 per polclap

  250 per polclap

Buy together
Nagy teherbírású polc acélrácsos polclapokkal RIVET 180X120X45cm + RIVET kiegészítők - kampótartó keresztléc fém polcokhoz + Tároló doboz fedővel 35L – 2db + Műanyag fiókos doboz
Kosárba: 57 564 Ft
=
Mentés 6 396 Ft
57 564 Ft

Az acélrácsos polcokkal felszerelt, nagy teherbírású polc ideális mind könnyű, mind nehéz és terjedelmes áruk és anyagok tárolására a kereskedelmi szektorban, az iparban és a valamint a magánszektorban is. A kiváló minőségű polc a korrózió elleni védelem érdekében teljesen horganyzott acélból készült. A polcok nyitott acélrácsból készülnek, és magas lég- és fényáteresztő képességgel rendelkeznek.

A polc ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztítható, így ideális folyadékok és olajos termékek tárolására. Még az ingadozó hőmérséklet vagy a magas páratartalom sem károsítja. Az acélrácsos polcok magassága egyedileg állítható, a tárolni kívánt áruk térfogatához igazítható. A Ordonitától további kiegészítőket is rendelhetsz, például ládákat, dobozokat vagy további acélrácsos polclapokat, így bármikor rugalmasan bővítheted, alakíthatod a polcrendszert a változó igények tükrében.

Az intelligens RIVET plug-in technológiának köszönhetően a nagy teherbírású acélrácsos polcokkal felszerelt állvány pillanatok alatt össze- és szétszerelhető, vagy később bővíthető. Az egyes acélrácsos polclapokat szögprofilok tartják fent. A gumikalapácson kívül nincs szükség további szerszámokra - az összeszerelés egyszerű és minimális időt vesz igénybe! Ennél az összeszerelési rendszernél csak a csavarokat kell rögzítened, ha a nagy teherbírású polcot a falhoz szeretnéd erősíteni. A teherbíró képesség biztonságos és maximális kihasználása érdekében mindenképpen javasoljuk az polcot a falhoz rögzíteni.

A rendelkezésre álló hely legjobb kihasználása érdekében a nagy teherbírású polc vásárlásakor ügyelj a méretekre és a polcok teherbírására vonatkozó információkra! A Ordonitától különféle méretű fém polcok széles választéka kapható, amelyek sokféle alkalmazásra és felhasználási területre alkalmasak, akár otthon a hobbiszobában, garázsban vagy műhelyben. A nagy teherbírású polcos állvány kis súlyú, és mégis nagyon stabil.

A nagy teherbírású polc tulajdonságainak áttekintése.

Stabil és tartós

 • Erős, nagy teherbírású állvány és polcok
 • Kiváló minőségű horganyzott acél
 • Nagy fény- és légáteresztő képesség az acélrácson keresztül
 • Nedvességálló, könnyen tisztítható
 • Hőmérsékletálló

Rugalmas

 • Az innovatív plug-in rendszernek köszönhetően nincs szükség szerszámokra
 • Az acélrácsos polclapok magassága állítható
 • A tárhely hatékony kihasználása
 • Használható tároló polcként, garázs polcként, pince polcként, műhely polcként vagy otthon.
 • Könnyű hozzáférés

A nagy teherbírású, acélrácsos polclapokkal felszerelt állvány méretei:180x120cm

A nagy teherbírású polcot acélrácsos polclapokkal szállítjuk, amelyek teherbírása 250kg. A teljes teherbírás 1000 kg. Az állvány 180cm magas és 120cm széles (1800x1200mm). A max. +/- 5%-os gyártási tűrés miatt a valós méreteket kerekített számokkal adjuk meg a jobb áttekinthetőség érdekében.

A nagy teherbírású polcot környezetbarát kartondobozban szállítjuk. Minden fém polcunkhoz részletes összeszerelési útmutató tartozik. Célunk, hogy a megrendelt árut a lehető leggyorsabban eljuttassuk vevőinkhez.

Ha kiegészítő polclapokat is szeretnél az új polchoz, vedd figyelembe, hogy hétnél több polc esetén a polconkénti teherbírás változik. Ez könnyen meghatározható, ha elosztod a nagy teherbírású polc teljes terhelhetőségét a polclapok számával.

Ha egy kiváló minőségű és tartós, nagy teherbírású polcot keresel, amely robusztus és stabil, nálunk megtalálod!

Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel termékeinkkel. Óriási választékunk minden fémpolcegységére 5 év garanciát vállalunk! A Ordonitától sokféle méretben és formátumban kínálunk nagy teherbírású polcokat, állványokat. Nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt!


További információ
Magasság 180 cm
Szélesség 120 cm
Mélység 45 cm
Teherbírás 250 kg
Típus Alapelem
Write Your Own Review
A termék értékeléseNagy teherbírású polc acélrácsos polclapokkal RIVET 180X120X45cm
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra