fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc

Sarokpolc RIVET HDF kiegészítő polclap 90x90x45x62cm

Kezdőár 10 990 Ft
Raktáron
Csak %1 maradt
DRC1-1/180090045
HDF polclap sarokpolchoz, 90x90x45x62cm, teherbírás 250kg. Bővítsd polcrendszeredet!
Jellemzők
 • 250 kg/polclap

  250 kg/polclap

Ezzel a kiegészítő HDF polc elemmel egy teljes szinttel bővítheted nagy teherbírású polcodat, és így még több tárolóhelyet alakíthatsz ki a raktárhelyiségben, műhelyben, garázsban és a hobbiszobában. A polclap kb. 5 mm vastagságú és bármilyen magasságban elhelyezhető a nagy teherbírású állványon, így a tárhely nagyságát könnyen a tárolt áruk és tárgyak térfogatához igazíthatod. A kiegészítő elem nagy sűrűségű HDF farostlemez polclapból és kiváló minőségű acélötvözetből készült keretből áll. Könnyen csatlakoztatható meglévő vagy új, megfelelő méretekkel rendelkező nagy teherbírású polchoz. A HDF farostlemez polclapok a nagy sűrűségnek (> 800 kg/m3) köszönhetően ütés- és csavarodásállók és polírozott felületük utólag lakkozható, festhető.

A nagy teherbírású polchoz kapható kiegészítő polclappal igény szerint bővítheted állványodat. A Ordonitától további kiegészítőket is rendelhetsz, például ládákat, dobozokat vagy további polcokat, így rugalmasan alakíthatod a polcrendszert. A nagy teherbírású polcainkhoz hasonlóan az összeállítás itt is plug-in rendszerrel történik, és a kiegészítő HDF polc elem pár perc alatt a helyére kerül Az egyedi polcokat szögprofilok tartják és a plug-in rendszer stabilitását merevítő lécek is biztosítják. Az optimális terhelhetőség érdekében azt javasoljuk, hogy a polcrendszerben legfeljebb hét polclapot (emeletet) használj. Tervezd meg saját ideális polcodat - az egyéni igényeknek megfelelően a nagy teherbírású polcos állványok rengeteg változatos megoldást kínálnak.

A rendelkezésre álló hely legjobb kihasználása érdekében a nagy teherbírású polc vásárlásakor ügyelj a méretekre és a polcok teherbírására vonatkozó információkra! A fém polcok moduláris felépítésüknek köszönhetően számos alkalmazásra és felhasználási területre alkalmasak otthon a hobbiszobában, garázsban, műhelyben vagy raktárban.

A nagy teherbírású polcokon használható HDF polclapok tulajdonságainak áttekintése

Stabil és tartós

 • Robusztus, mérettartó HDF farostlemez polclapok
 • Nagy teherbírás
 • Kiváló minőségű acélváz
 • Ütés- és csavarodásálló
 • Nedvességálló
 • Az innovatív plug-in rendszernek köszönhetően nincs szükség szerszámokra
 • A HDF polclapok magassága állítható
 • A tárhely hatékony kihasználása
 • Használható tároló polcként, garázs polcként, pince polcként, műhely polcként vagy otthon.
 • A termék tartalma: 90x90x45x62cm méretű, 250kg teherbírású, sarokpolcokhoz való kiegészítő HDF polclap elem

  A polclap teherbírása 250kg, szélessége 90 cm, mélysége 45 cm. A max. +/- 5%-os gyártási tűrés miatt a valós polcméreteket kerekített számokkal adjuk meg a jobb áttekinthetőség érdekében.

  A nagy teherbírású polcokhoz illő, kiegészítő HDF polclapot környezetbarát kartondobozban szállítjuk. Minden fém polcunkhoz részletes összeszerelési útmutató tartozik. Célunk, hogy a megrendelt árut a lehető leggyorsabban eljuttassuk vevőinkhez.

  Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel termékeinkkel. Óriási választékunk minden fém polcegységére 5 év garanciát vállalunk! A Ordonitától sokféle méretben és formátumban kínálunk nagy teherbírású polcokat, állványokat. Nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt!


  További információ
  Szélesség 90 cm
  Mélység 45 cm
  Teherbírás 250 kg
  Típus Alapelem
  Write Your Own Review
  A termék értékeléseSarokpolc RIVET HDF kiegészítő polclap 90x90x45x62cm
  To Top
  RUGALMAS KIALAKÍTÁS
  Sokoldalú polcrendszerek
  SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
  Szakértői támogatás
  mindenféle projekthez
  GYORS SZÁLLÍTÁS
  Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
  feletti vásárlás esetén
  KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
  Akár 30% kedvezmény
  BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
  Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
  EURÓPAI MINŐSÉG
  5 év garancia minden
  fémpolcra