Nagy teherbírású polc RIVET HDF kiegészítő polclap 120cm Előző Nagy teherbírású polc RIVET HDF kiegészítő polclap 120cm

Nagy teherbírású polc RIVET HDF kiegészítő polclap 150cm

Kezdőár 12 990 Ft
Raktáron
Csak %1 maradt
DRT1-1/180150
HDF polclap nagy teherbírású polchoz, méret 1500mm, teherbírás 250kg. Bővítsd polcrendszeredet!
Jellemzők
 • 250 per polclap

  250 per polclap

Ezzel a kiegészítő HDF polclappal egy teljes szinttel bővítheted nagy teherbírású polcodat, és így még több tárolóhelyet alakíthatsz ki a raktárhelyiségben, műhelyben, garázsban és a hobbiszobában. A polc kb. 5 mm vastagságú és bármilyen magasságban elhelyezhető a nagy teherbírású állványon, így a tárhely nagyságát könnyen a tárolt áruk és tárgyak térfogatához igazíthatod. A kiváló minőségű acélötvözetből készült polc nagy sűrűségű HDF farostlemez polcokból és keretből áll. Könnyen csatlakoztatható meglévő vagy új, megfelelő méretekkel rendelkező nagy teherbírású polchoz. A HDF farostlemez polclapok a nagy tömörítési sűrűségnek (> 800 kg/m3) köszönhetően ütés- és csavarodásállók és polírozott felületük utólag lakkozható, festhető.

A nagy teherbírású polcos állványhoz kapható kiegészítő polclappal igény szerint bővítheted állványodat. A Ordonitától további kiegészítőket is rendelhetsz, például ládákat, dobozokat vagy további polcokat, így rugalmasan alakíthatod a polcrendszert. A nagy teherbírású polcainkhoz hasonlóan az összeállítás itt is plug-in rendszerrel történik, és a kiegészítő HDF fa polclap pár perc alatt a helyére kerül Az egyedi polclapokat szögprofilok tartják fent és a plug-in rendszer stabilitását merevítő lécek is biztosítják. Az optimális terhelhetőség érdekében azt javasoljuk, hogy a polcrendszerben a legfeljebb hét polcot használj. Tervezd meg saját ideális állványodat - az egyéni igények tükrében a nagy teherbírású polcok rengeteg változatos megoldást kínálnak.

A rendelkezésre álló hely legjobb kihasználása érdekében a nagy teherbírású polc vásárlásakor ügyelj a méretekre és a polcok teherbírására vonatkozó információkra! A fém polcok moduláris felépítésüknek köszönhetően számos alkalmazásra és felhasználási területre alkalmasak otthon a hobbiszobában, garázsban, műhelyben vagy raktárban.

A nagy teherbírású polchoz használható HDF polclap tulajdonságainak áttekintése

Stabil és tartós

 • Robusztus, mérettartó HDF farostlemez polclapok
 • Nagy teherbírás
 • Kiváló minőségű acélváz
 • Ütés- és csavarodásálló

Rugalmas

 • Az innovatív plug-in rendszernek köszönhetően nincs szükség szerszámokra
 • A HDF polclapok magassága állítható
 • A tárhely hatékony kihasználása
 • Használható tárolópolcként, garázspolcként, alagsori polcként, műhelypolcként vagy otthon.
 • Könnyű hozzáférés

A 250kg teherbírású HDF polclap mérete: 150cm

A polclap teherbírása 250kg, szélessége 150cm. A max. +/- 5%-os gyártási tűrés miatt a valós polcméreteket kerekített számokkal adjuk meg a jobb áttekinthetőség érdekében.

A nagy teherbírású állványhoz illő, kiegészítő HDF polcot környezetbarát kartondobozban szállítjuk. Minden fém polcunkhoz részletes összeszerelési útmutató tartozik. Célunk, hogy a megrendelt árut a lehető leggyorsabban eljuttassuk vevőinkhez.

Ha kiegészítő polclapokat is szeretnél az új polcodhoz, vedd figyelembe, hogy hétnél több polclap esetén a polconkénti teherbírás változik. Ez könnyen meghatározható, ha elosztod a nagy teherbírású állvány teljes terhelhetőségét a polclapok számával.

Ha egy kiváló minőségű és tartós, nagy teherbírású polcot keresel, amely robusztus és stabil, nálunk megtalálod!

Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel termékeinkkel. Óriási választékunk minden fémpolcegységére 5 év garanciát vállalunk! A Ordonitától sokféle méretben és formátumban kínálunk nagy teherbírású polcokat, állványokat. Nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt!


További információ
Szélesség 150 cm
Teherbírás 250 kg
Típus Alapelem
Write Your Own Review
A termék értékeléseNagy teherbírású polc RIVET HDF kiegészítő polclap 150cm
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra