fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc

Nagy teherbírású polc RIVET HDF kiegészítő polclap 150cm

Kezdőár 12 990 Ft
Raktáron
Csak %1 maradt
DRT1-1/180150
HDF polclap nagy teherbírású polchoz, méret 1500mm, teherbírás 250kg. Bővítsd polcrendszeredet!
Jellemzők
 • 250 kg/polclap

  250 kg/polclap

Ezzel a kiegészítő HDF polclappal egy teljes szinttel bővítheted nagy teherbírású polcodat, és így még több tárolóhelyet alakíthatsz ki a raktárhelyiségben, műhelyben, garázsban és a hobbiszobában. A polc kb. 5 mm vastagságú és bármilyen magasságban elhelyezhető a nagy teherbírású állványon, így a tárhely nagyságát könnyen a tárolt áruk és tárgyak térfogatához igazíthatod. A kiváló minőségű acélötvözetből készült polc nagy sűrűségű HDF farostlemez polcokból és keretből áll. Könnyen csatlakoztatható meglévő vagy új, megfelelő méretekkel rendelkező nagy teherbírású polchoz. A HDF farostlemez polclapok a nagy tömörítési sűrűségnek (> 800 kg/m3) köszönhetően ütés- és csavarodásállók és polírozott felületük utólag lakkozható, festhető.

A nagy teherbírású polcos állványhoz kapható kiegészítő polclappal igény szerint bővítheted állványodat. A Ordonitától további kiegészítőket is rendelhetsz, például ládákat, dobozokat vagy további polcokat, így rugalmasan alakíthatod a polcrendszert. A nagy teherbírású polcainkhoz hasonlóan az összeállítás itt is plug-in rendszerrel történik, és a kiegészítő HDF fa polclap pár perc alatt a helyére kerül Az egyedi polclapokat szögprofilok tartják fent és a plug-in rendszer stabilitását merevítő lécek is biztosítják. Az optimális terhelhetőség érdekében azt javasoljuk, hogy a polcrendszerben a legfeljebb hét polcot használj. Tervezd meg saját ideális állványodat - az egyéni igények tükrében a nagy teherbírású polcok rengeteg változatos megoldást kínálnak.

A rendelkezésre álló hely legjobb kihasználása érdekében a nagy teherbírású polc vásárlásakor ügyelj a méretekre és a polcok teherbírására vonatkozó információkra! A fém polcok moduláris felépítésüknek köszönhetően számos alkalmazásra és felhasználási területre alkalmasak otthon a hobbiszobában, garázsban, műhelyben vagy raktárban.

A nagy teherbírású polchoz használható HDF polclap tulajdonságainak áttekintése

Stabil és tartós

 • Robusztus, mérettartó HDF farostlemez polclapok
 • Nagy teherbírás
 • Kiváló minőségű acélváz
 • Ütés- és csavarodásálló

Rugalmas

 • Az innovatív plug-in rendszernek köszönhetően nincs szükség szerszámokra
 • A HDF polclapok magassága állítható
 • A tárhely hatékony kihasználása
 • Használható tárolópolcként, garázspolcként, alagsori polcként, műhelypolcként vagy otthon.
 • Könnyű hozzáférés

A 250kg teherbírású HDF polclap mérete: 150cm

A polclap teherbírása 250kg, szélessége 150cm. A max. +/- 5%-os gyártási tűrés miatt a valós polcméreteket kerekített számokkal adjuk meg a jobb áttekinthetőség érdekében.

A nagy teherbírású állványhoz illő, kiegészítő HDF polcot környezetbarát kartondobozban szállítjuk. Minden fém polcunkhoz részletes összeszerelési útmutató tartozik. Célunk, hogy a megrendelt árut a lehető leggyorsabban eljuttassuk vevőinkhez.

Ha kiegészítő polclapokat is szeretnél az új polcodhoz, vedd figyelembe, hogy hétnél több polclap esetén a polconkénti teherbírás változik. Ez könnyen meghatározható, ha elosztod a nagy teherbírású állvány teljes terhelhetőségét a polclapok számával.

Ha egy kiváló minőségű és tartós, nagy teherbírású polcot keresel, amely robusztus és stabil, nálunk megtalálod!

Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel termékeinkkel. Óriási választékunk minden fémpolcegységére 5 év garanciát vállalunk! A Ordonitától sokféle méretben és formátumban kínálunk nagy teherbírású polcokat, állványokat. Nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt!


További információ
Szélesség 150 cm
Teherbírás 250 kg
Típus Alapelem
Write Your Own Review
A termék értékeléseNagy teherbírású polc RIVET HDF kiegészítő polclap 150cm
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra