Műanyag doboz SCUBA M, 43 liter- 34x49,5x39cm

9 490 Ft
Raktáron
AC00CAJ34X49X39G45
Robusztus műanyag doboz hermetikusan záródó fedéllel, tökéletes barkácsoláshoz és kézműves projektekhez.

Nagy teherbírású fekete műanyag dobozunk ideális megoldás a tárgyak biztonságos és rendezett tárolására. Hermetikusan zárható fedelével ez a rendkívűl tartós és praktikus tároló doboz ideális a legkülönbözőbb barkácsolási és lakásfelújítási projektekhez.

A termék részletes jellemzői:

  • Robusztus konstrukció: a nagy igénybevételt is jól tűrő műanyag doboz megbízható tárolási megoldást kínál szerszámok, anyagok és egyebek tárolására és szállítására barkácsprojektekhez és lakásfelújítási projektekhez.
  • Sokoldalú felhasználás: akár szerszámokat, kézműves anyagokat vagy egyéb tárgyakat fogsz tárolni – ez a doboz rugalmasan használható, és megbízhatóan védi tartalmát.
  • Hermetikusan zárható fedél: a hermetikusan zárható fedél biztosítja, hogy a tárgyak mindig védve lesznek a portól, nedvességtől és egyéb behatásoktól. Ha szükséges, akár lakattal is biztosíthatod a fedelet a hosszú távú tárolás érdekében.
  • Helytakarékos és egymásra rakható: az egymásra rakható kialakítás lehetővé teszi több doboz egymásra helyezését, így rengeteg hely megtakarítható. Ha nincs rájuk szükség, több doboz egymásba rakható, így azok is helytakarékosan tárolhatók a következő felhasználásig.
  • IP44 Vízálló: Ez a doboz IP44 vízálló tanúsítvánnyal rendelkezik, amely biztosítja, hogy a tárgyaid és eszközeid mindig védve lesznek a felfröccsenő víztől és nedvességtől.

Műszaki adatok:

  • Űrtartalom: 43 liter
  • Súly: 1,78 kg

Sokoldalú tárolási megoldás barkácsoláshoz és egyéb projektekhez.

Ez a műanyag doboz robusztus és megbízható tárolási lehetőséget kínál a barkácsolási, lakásfelújítási és kézműves munkákhoz. A nagy teherbírású felépítés, a hermetikusan zárt fedél és a sokoldalú felhasználási lehetőségek teszik ezt a tároló dobozt minden barkácsolási projekt nélkülözhetetlen kellékévé.

Fontos: a lakatot a termék nem tartalmazza.


További információ
Weight 1,78 kg
Gyártó
Magasság 34 cm
Szélesség 49.5 cm
Mélység 39 cm
Szín Fekete
Anyag Újrahasznosított műanyag
Write Your Own Review
A termék értékeléseMűanyag doboz SCUBA M, 43 liter- 34x49,5x39cm
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra