Műanyag doboz SCUBA L, 74 liter - 35x78x39,5cm

10 990 Ft
Raktáron
AC00CAJ35X78X39G45
Robusztus műanyag doboz hermetikusan záródó fedéllel, tökéletes barkácsoláshoz és kézműves projektekhez.

KETER márkájú, nagy teherbírású, L méretű műanyag dobozunk prémium megoldást kínál a barkácsprojektekhez és lakásfelújítási projektekhez szükséges anyagok tárolására és szállítására. Ezt a hermetikusan záródó tetővel ellátott, tartós műanyag dobozt úgy tervezték, hogy a tárgyakat biztonságban és védve tartsa.

A termék részletes jellemzői:

 • Robusztus felépítés: ezt a KETER műanyag dobozt robusztus felépítés jellemzi, amely még nagy igénybevételnek könnyedén ellenáll. Kiválóan alkalmas barkácsoláshoz és lakásfelújításhoz szükséges eszközök és anyagok rendszerezésére és szállítására.
 • Sokoldalú felhasználás: akár szerszámokat, kézműves anyagokat vagy egyéb tárgyakat fogsz tárolni – ez a doboz elegendő helyet kínál, és megbízhatóan védi tartalmát.
 • Hermetikusan zárható fedél: a hermetikusan zárható fedél biztosítja, hogy a tárgyak mindig védve lesznek a portól, nedvességtől és egyéb behatásoktól. Ha szükséges, akár lakattal is biztosíthatod a fedelet a hosszú távú tárolás érdekében.
 • Helytakarékos és egymásra rakható: az egymásra rakható kialakítás lehetővé teszi több doboz egymásra helyezését, így rengeteg hely megtakarítható. Ha nincs rájuk szükség, több doboz egymásba rakható, így azok is helytakarékosan tárolhatók a következő felhasználásig.
 • IP44 vízálló: Ez a KETER doboz IP44 vízálló tanúsítvánnyal rendelkezik, amely biztosítja a tárgyak védelmét a felfröccsenő víztől és nedvességtől.

Műszaki adatok:

 • Márka: KETER
 • Modell: műanyag doboz L méret
 • Szín Fekete
 • Méretek: 35x78x39,5cm (MaxSzxMé)
 • Űrtartalom: 74 liter
 • Súly: 4 kg

Nagy teljesítményű megoldás barkácsoláshoz és lakásfelújításhoz.

Ez a KETER műanyag doboz ideális megoldást kínál szerszámai és anyagai biztonságos tárolására és szállítására. A robusztus felépítés, a hermetikusan zárt fedél és a sokoldalú felhasználási lehetőségek miatt ez a doboz nélkülözhetetlen társ minden barkácsprojekthez.

Fontos: a lakatot a termék nem tartalmazza.

Használd ki a 74 literes kapacitást barkácsfelszerelésed hatékony rendszerezésére és biztonságos tárolására! Ez a KETER doboz ideális választás bármilyen barkácsolási igényhez.


További információ
Weight 4,00 kg
Gyártó
Magasság 35 cm
Szélesség 78 cm
Mélység 39,5 cm
Szín Fekete
Anyag Újrahasznosított műanyag
Write Your Own Review
A termék értékeléseMűanyag doboz SCUBA L, 74 liter - 35x78x39,5cm
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra