fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
Nagy teherbírású polc RIVET 180X45X90cm, 5 HDF polclap, zárható fémszekrénnyel Előző Nagy teherbírású polc RIVET 180X45X90cm, 5 HDF polclap, zárható fémszekrénnyel

Műanyag fiókos doboz 2db

Special Price 19 990 Ft Regular Price 21 980 Ft
Raktáron
AC00CAJ38X38X45G45P2
Praktikus 2 darabos szett: A műanyag fiókos dobozok tökéletesek a garázsban, irodában és üzletekben való tárolásra. Teremts rendet otthon és a munkahelyeden!

Praktikus 2 darabos szett. A műanyag fiókos dobozzal a káosz az irodában vagy otthoni irodában, a konyhában vagy a munkapadon már a múlté! A tároló doboz sokoldalú, és tökéletes kiegészítője tároló polcainknak, irodai polcainknak, archív polcainknak vagy háztartási polcainknak. A műanyag fiókos doboz az egyik legnépszerűbb termékünk, mert különösen robusztus. Az átlátszó műanyag azt jelenti, hogy kívülről gyorsan láthatod, mi van belül, így megkímélheted magad a hosszú keresgéléstől. A tároló dobozok egymással kombinálhatók és egymásra rakhatók. Ez rendet teremt a háztartás minden területén, de a műhelyekben, irodákban vagy üzletekben is, ahol hozzájárul a rendezett környezethez és növeli a termelékenységet.

A fiókos doboz méretei és térfogata/egységenként

  • Magasság: 44,50cm
  • Szélesség: 38cm
  • Mélysége: 38cm

A műanyag fiókos doboz előnyei

  • A fiókos doboz állandó helyet biztosít a dolgoknak a házban
  • Segít nyomon követni és mindent szervezetten és rendezetten tartani. Ezenkívül megkönnyíti a keresést, és távol tartja a szennyeződést, a port és a nedvességet
  • Az Ordonita tároló dobozai nemcsak bőséges tárhelyet biztosítanak, hanem praktikus formájuknak és sokoldalú felhasználási lehetőségüknek köszönhetően tökéletesen beilleszthetők egy polcrendszerbe is.
  • A fiókos dobozok egymásra rakhatók
  • Tartós és környezetbarát
  • Robusztus felépítés kiváló minőségű műanyagból

A fiókos doboz egy nagyon praktikus tárolási lehetőség, amely több fiókból áll. Számos tárgy és dokumentum tárolható és rendezhető bennük. Tökéletes segítő az irodában dokumentumok rendszerezéséhez, és számos egyéb felhasználási lehetőséget kínál a konyhában, a fürdőszobában, a hálószobában vagy a gyerekszobában vagy a garázsban, pincében vagy műhelyben.

Fiókos dobozok – rugalmas, könnyen tisztítható és praktikus

Az olyan szervezési rendszerek, mint a műanyag dobozok vagy fiókos dobozok, nagyon praktikusak, és nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból vagy üzlethelyiségből sem. Nagyobb rendet és tisztaságot biztosítanak, és a fém polcon rendelkezésre álló tárolóhelyet még jobban kihasználják. A fiókos dobozok kiváló minőségű műanyagból készülnek, így különösen tartósak és környezetbarátak. A sima felület nagyon könnyen tisztítható. Különösen praktikus: az átlátszó műanyagon keresztül azonnal láthatod, mi van a fiókban, és nem kell sokáig keresgélned. Különösen méretstabil, sokoldalúan használható, tartós és korróziómentes is - a fiókos doboz páratlanul sokoldalú és számtalan felhasználására alkalmas.


További információ
Weight 4,48 kg
Magasság 44,5 cm
Szélesség 38 cm
Mélység 38 cm
Szín Fekete
Anyag Műanyag
Write Your Own Review
A termék értékeléseMűanyag fiókos doboz 2db
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra