Bortartó 8 palackhoz – 2db

7 290 Ft
Raktáron
AC00BOT41X24X24G45P2
A 8 rekeszes műanyag bortartó állványok tökéletesek italok tárolására. Akár konyhában, raktárban, garázsban, pincében, irodában vagy munkahelyen: legyen rend mindenhol!

A bortartó vagy palacktartó állványokon sokminden tárolható – legyen az bor, gyümölcslé, víz vagy egyéb ital, a bortartó állványokon egyszerű az üvegek és palackok tárolása. A praktikus bortartó állványok egymásra is rakhatók, így akár egy teljes italrészleget is kialakíthatsz a kamrában, konyhában, pincében vagy garázsban. A palacktartóknak és bortartóknak köszönhetően mindent szépen, áttekinthetően és könnyen elérhető helyen tárolhatsz a polcokon. Egyszerű formájának és praktikus kialakításának köszönhetően a bortartó állvány hasznos kombináció és remek kiegészítője fémpolcainknak. Minőségi megoldás a palackok tárolására!

 

A 2 db-os bortartó állvány méretei

 • Magasság: 24cm
 • Szélesség: 41cm
 • Mélység: 24cm
 • Kapacitás: 8 polc bortartónként

 

A bortartó és palacktartó állványok előnyei

 • A bornak és más italosüvegeknek állandó helyet biztosít a házban
 • Segít nyomon követni és szervezett rendben tartan a bor- és egyéb italkészleteket
 • Megkönnyíti a keresést
 • Tökéletesen beépíthető a polcrendszerbe
 • A palacktartó vagy borostartó egymásra rakható
 • Tartós és környezetbarát
 • Robusztus felépítés, kiváló minőségű, műanyagból

 

Van valami különleges a borokban és a szeszes italokban. Sok ember számára egy finom bor a sikeres esti parti vagy baráti vacsora szerves része. Ahhoz, hogy a nemes nedűt ideális kondícióban tartsuk, fontos a megfelelő tárolás. A pincében, garázsban, tárolóban vagy konyhában használt palacktartók és bortartók nem csak a bor megfelelő tárolását teszik lehetővé, de praktikusak más italos palackok tárolásához is. Ráadásul tetszés szerint bővíthetők, így egyénileg az egyéni igényekhez igazíthatók.

 

Műanyag palacktartók és bortartók

A műanyagból készült palacktartók és bortartó állványok egyszerűen gondozhatók. A sima felület jól viseli a folyadékokat és könnyen tisztítható. A kiváló minőségű műanyag rugalmas és mégis könnyű. Bárki, aki funkcionális és tartós palacktartót vagy bortartót keres, elégedett lesz ezzel a praktikus változattal. A bortartó 8 nagy palack számára kínál helyet, és bárhová elhelyezhető – akár nagyobb hűtőszekrényekben is ideális, ahol rendkívűl praktikus helyet biztosít a hidegben tárolandó italoknak.

 


További információ
Weight 0,94 kg
Magasság 24 cm
Szélesség 41 cm
Mélység 24 cm
Szín Barna
Anyag Műanyag
Write Your Own Review
A termék értékeléseBortartó 8 palackhoz – 2db
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra