DECO bortartó állvány, 43x12x34cm, fekete

14 990 Ft
Raktáron
AC00BOT15HEX
Biztonságos és szép tárolót keresel boros-, szeszesital- vagy egyéb italos palackoknak? DECOratív bortartó állványunk akár 15 palack tárolására is alkalmas - itt a tökéletes megoldás a nemes nedűk tárolására
  • 15 palackhoz
  • Exkluzív Metaltex TouchTherm bevonattal
  • Rozsdaálló, ütésálló, antisztatikus
  • Szín: Matt fekete
  • Méretei: 43x12x34 cm

 

Palackok és bortartó - a tárolóhely optimális kihasználásához!

Jól átlátható bortartó állványunkon pillanatok alatt megtalálhatod a megfelelő palackot. A rekeszek 15 palack számára biztosítanak helyet, a bortartó pedig praktikus kiegészítője bármely konyhának, étkezőnek, raktárnak vagy pincének. Ráadásul az egyszerű, időtálló kialakítás igazi DECOratív eleme lehet otthonodnak. Fedezd fel a palackok tárolásának egyszerű módját most!

Magánháztartásokba ideális bortartó állványunk tökéletes megoldás akár 15 palack tárolására. A polc kiváló minőségű anyagokból készült, és stabil és biztonságos tárolóhelyet kínál a boros és egyéb szeszes italok számára. A polc 3 szintből áll, amelyek mindegyike öt palack tárolására alkalmas. A polc dőlésszöge azt is biztosítja, hogy minden palack egyenletesen, vízszintes helyzetben kerüljön tárolásra – ezzel biztosítva a bor vagy a szeszes italok hosszantartó minőségét és a palackok eltarthatóságát.

A polc dizájnja modern és stílusos, így minden konyhában vagy akár bárban igazán esztétikus kiegészítő. A polc könnyen összeszerelhető, falra szerelhető vagy szabadon álló is lehet.

Bortartónk nem csak funkcionális, hanem esztétikus is, és vonzó kiegészítője minden otthonnak!

 

Miért érdemes a borokat palackban vagy borostartóban tárolni:

A bortartó állványokon tárolt borok hosszú ideig megőrzik minőségüket és aromájukat. A vízszintes tárolás, ahol a parafa folyamatosan érintkezik a borral, megakadályozza a parafa kiszáradását. Ez pedig rendkívűl fontos, hiszen így a parafa megőrzi térfogatát és megakadályozza, hogy levegő kerüljön az üvegbe.

Emellett a vízszintes tárolás biztosítja, hogy a borban képződő üledék a palack alján ülepedjen le, és ne kerüljön a borba. A bortartón a palackok nincsenek kitéve mechanikai sérüléseknek sem, hiszen biztonságosan és stabilan fekszenek a rekeszekben. A bor megfelelő tárolása a bortartó állványon garantálja, hogy a bor elérje azt az optimális kort, amely szükséges a teljes aroma és ízvilág kifejlődéséhez.

A borospalackok bortartó állványokon való tárolása a legjobb módja a minőség és az íz megőrzésének és maximalizálásának!


További információ
Weight 8,00 kg
Magasság 43 cm
Szélesség 34 cm
Mélység 12 cm
Szín Fekete
Anyag Fém
Write Your Own Review
A termék értékeléseDECO bortartó állvány, 43x12x34cm, fekete
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra