fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
Tároló doboz fedővel 36L – 4db Előző Tároló doboz fedővel 36L – 4db

Műanyag tároló rekesz – 4db

5 490 Ft
Raktáron
AC00ECOBOXG45P4
A műanyag tároló rekeszek tökéletesek a garázsban, irodában és üzletekben való tárolásra. Teremts rendet otthon és a munkahelyeden!

Szeretnél jobb átláthatóságot? Ismerkedj meg az egyik legpraktikusabb tárolási megoldással az apróságok tárolására! A műanyag tároló rekeszek a professzionális megoldások nélkülözhetetlen részévé váltak, és otthon is rednkívűl praktikusak. A kis rekeszek egymásra rakhatók, és maximális áttekinthetőséget biztosítanak, mivel elöl nyitottak. Ez verhetetlen szervezési rendszert és jó áttekintést biztosít az apró alkatrészeknek a műhelyben, raktárban, üzlethelyiségben, garázsban, pincében, hobbiszobában, raktárban és mindenhol, ahol szükség van rájuk. Garantált a nagyobb hatékonység és a kevesebb keresléssel töltött idő! Az elöl nyitott rekeszek úgy néznek ki, mint egy kis billenő konténer - de más funkciót töltenek be a polcokon: az elnyűhetetlen dobozok megkönnyítik az apró alkatrészek rendszerezését. Szerezd be Te is a praktikus műanyag tároló rekeszeket!

Műanyag tároló rekeszek méretei (4 db-os csomag) egységenként

  • 220x350x165mm

A műanyag tároló rekeszek előnyei

  • Praktikus elem a nagyobb rend és struktúra érdekében a polcon
  • Kiváló minőségű műanyagból készült, különböző méretekben kapható
  • Egymásra rakható és lehetővé teszi a polcrendszerek maximális kihasználását
  • Robusztus és tartós
  • Hőálló és könnyen tisztítható
  • Gyors és egyszerű be- és kirakodás
  • Nagy elülső nyílás és praktikus címkemező

A műanyag tároló rekeszek könnyen szállíthatók és garázsokban, műhelyekben, pincékben, raktárakban és cégeknél kocsikon is használhatók. Ez azt jelenti, hogy a hasznos apró alkatrészek mindig pontosan ott vannak, ahol szükség van rájuk, és bármikor egyszerűen visszahelyezhetőek a polcokra. A műanyag tároló rekeszek bármelyik fém polcunkkal kombinálhatók, és kitűnő kiegészítőt jelentenek, ha apró tárgyakat kell tárolni. Még mindig a megfelelő tárolási megoldást keresed? Vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Műanyag tároló rekeszek: stabil, mobil és sokoldalú

A műanyag tároló rekeszek az egymásra rakható és tároló dobozok speciális verziója. Formája a normál egymásra rakható dobozokra emlékeztet, de a polcok tárolására szolgáló tárolóre keszeknek van egy külön előnyük is: kialakításuk azt jelenti, hogy egymásra rakva is hozzáférhető marad a tartalmuk. Így nem kell átrendezned őket, amikor valamire szükséged van, hiszen a nyílás lehetővé teszi a könnyű és közvetlen hozzáférést a tartalomhoz. Az apró alkatrészek elérése egyszerű és kényelmes.

Nagy elülső nyílás és praktikus címkemező

További eszközök a tartalom rendszerezéséhez: az integrált címketartó a tárolóre keszeken lehetőséget ad a tartalom meghatározására. A tároló rekeszek felcímkézése különösen akkor hasznos, ha sok különféle apró tárgyat tárolsz, vagy olyan dolgokat, amelyeket nem használsz naponta, így hamarabb elfelejtődnek. Így egy nagyobb alkatrész raktárt is könnyen rendszerezhetsz! A címkék rendkívűl hasznosak olyan anyagok esetében is, amelyek hasonlóak vagy első pillantásra nem ismerhetők fel. A konkrét tételek hosszú keresgélése mára a múlté. A címketartót a rekesz nyílásánál található mezőbe lehet illeszteni vagy ragasztani.


További információ
Weight 1,72 kg
Magasság 16,5 cm
Szélesség 22 cm
Mélység 35 cm
Szín Fekete
Anyag Műanyag
Write Your Own Review
A termék értékeléseMűanyag tároló rekesz – 4db
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra