fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc

Irattálca újrahasznosított kartonból HAKAN 2 db, 6x23x31cm

Kezdőár 7 490 Ft
Raktáron
Csak %1 maradt
AC00LTHA
Mindössze erre a kétszintes irattálcára lesz szükséged ahhoz, hogy könnyedén nyomon követhesd a fontos papírokat és számlákat, amelyek egyébként elvesznének a papírhalmazokban. Ezek a praktikus irattálcák egymásra rakhatók vagy egymás mellé is helyezhetők a hatékony és szervezett irattárolás érdekében!
  • Asztali irattálca és levéltálca
  • Stílusos tároló dokumentumok és levelek számára klasszikus DIN A4 formátumban
  • Egyénileg vagy egymásra rakva is használható
  • Masszív laminált kartonból készült
  • 100%-ban újrahasznosított papírból a környezet védelme érdekében
  • Minimalista és stílusos design
  • Stabil, csúszásmentes állvány gumi talpazattal

A Hakan 2 db-os irattálca készlet DECOratív és kiváló minőségű alternatívája a hagyományos műanyag tálcáknak. Az íróasztalra ideális irattálca anyaga laminált karton, mely meleg hangulatot és a kellemes tapintást biztosít. A tálcák méretállóak, külön-külön vagy egymásra helyezve is használhatók. Műanyag kapcsokkal észrevétlenül rögzíthetők, és csúszásmentesek. A tálcák mérete a DIN A4 formátumnak felel meg. Stílusos választás bármilyen irodai környezetbe!

Praktikus irattálcák

A 2 asztali irattálcából álló készletünk a tökéletes irattartó megoldás, amelyben minden fontos papírját és írószerét tisztán és rendben tartható. Az újrahasznosított, kiváló minőségű papírból készült termék nemcsak praktikus, hanem környezetbarát is. Mindegyik irattálca elegendő helyet biztosít A4-es dokumentumok és egyéb papírok számára. A stabil váz és a esztétikus felület praktikus és kellemes hangulatú. Ay irattálca minimalista és stílusos kialakítása tökéletes kiegészítője bármely írosztalnak asztal vagy irodai berendezésnek. Akár a dolgozószobában, akár az irodában – ezek a irattartó tálcák rendezett, áttekinthető rendszert biztosítanak az iratoknak, amely hatékonyabbá teszi a mindennapi munkát.

Fenntartható anyagokból készült irattálcák

Az újrafelhasznált anyagok alkalmazásával védjük a természetet és hozzájárulunk erőforrásaink fenntartható használatához. Irattartó tálcáink erős, újrahasznosított farostból készülnek, és 100%-ban újrahasznosítható papírral lamináltak, amely klór vagy optikai fehérítő használata nélkül készül. Újrahasznosított papír tároló termékeink nem csak jól néznek ki, de környezetbarátak is!


További információ
Magasság 6 cm
Szélesség 23 cm
Mélység 31 cm
Anyag 100% újrahasznosított papír
Write Your Own Review
A termék értékeléseIrattálca újrahasznosított kartonból HAKAN 2 db, 6x23x31cm
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra