fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc

Csavarmentes fém polc T-profilos, 200X100cm

Nincs raktáron
Csak %1 maradt
DVT1/200100JZ
Csavarmentes polc 200x100cm, magasság 2000mm, polcok mérete 1000mm, teherbírás polconként 180kg.

Jellemzők
  • 250 kg/polclap

    250 kg/polclap

200x100cm méretű, nagy teherbírású és stabil fém polc, használható raktárhelyiségekben, üzletekben, háztartásokban, irodákban stb. A termék az egyszerű csavarmentes technológiának köszönhetően kevesebb, mint 15 perc alatt összeszerelhető és ezzel ez a polcos állvány az egyik legnépszerűbb termékünk. A csavarmentes polc egyedi T-profil rendszere lehetővé teszi 2 modul összeszerelését 6 szögprofil segítségével. Ezzel sok helyet takaríthatsz meg, a beszerzési költségeket is alacsonyabbak, a polcrendszer pedig esztétikusabb, egységesebb képet nyújt. Mindegyik polchoz részletes összeszerelési útmutatót biztosítunk.

A polc méretei (MaxSz): 200x100 cm (2000x1000mm). Felhívjuk figyelmedet, hogy polc végső mérete legfeljebb +/- 5%-kal eltérhet. Az áttekinthetőség kedvéért ezért a méreteket kerekített számokkal adjuk meg. A nagy teherbírású csavarmentes polc terhelhetősége polclaponként 180 kg. Az állvány egyedi, tetszetős színű, a szögprofilok és keresztlécek kékek. A horganyzott acél polclapok ellenállnak a korróziónak és a mechanikai igénybevételnek. A plug-in polc esztétikus kialakítású, a perforált elemek a szögprofilok belső oldalán találhatók. A termék könnyen karbantartható, és kíválóan alkalmas igényes ügyfelek számára is. A polcrendszert javasoljuk a falhoz csavarozni.

A terméket biztonságos csomagolásban, két dobozban szállítjuk, az alapelemeket kartondobozban és a saroktartókat szállítócsövekben.


További információ
Magasság 200 cm
Szélesség 100 cm
Teherbírás 250 kg
Szín Kék / Horganyzott
Típus Alapelem
Write Your Own Review
A termék értékeléseCsavarmentes fém polc T-profilos, 200X100cm
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra