fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
Asztali rendszerező újrahasznosított kartonból LENA 11x18x23cm Előző Asztali rendszerező újrahasznosított kartonból LENA 11x18x23cm

Fiókos doboz újrahasznosított kartonból BIRGER 14x33x25cm

Kezdőár 10 990 Ft
Raktáron
Csak %1 maradt
AC00DRBI
Adj hozzá egy csipetnyi bájt otthonod vagy irodád berendezéséhez ezzel a DECOratív szürke fiókos dobozzal. A praktikus bőr fogantyúkkal ellátott doboz ideális tárolóhelyet biztosít kézműves tárgyak, papírok és egyéb apróságok tárolására!

A két tágas fiókkal rendelkező fiókos doboz tökéletes megoldást kínál kézműves tárgyak, papírok és egyéb apróságok tárolására. A stílusos és DECOratív fiókos doboz nemcsak funkcionális, hanem praktikus bőr fogantyúinak köszönhetően nagyon könnyen kezelhető is. Tetszetős kialakításával minden helyiségben jól mutat és rendezett környezetet teremt.

A fiókos doboz robusztus és újrahasznosított anyagból készült, ezért könnyen tisztítható és karbantartható. Kompakt, 14,5x33x25,5cm-es formátumának köszönhetően kis helyiségekben is remekül használható. Mivel bármilyen felületen, vagy legalább 33 cm mélységű polcokon és szekrényekben is tárolható, így rugalmasan és egyedileg is használható.

Akár a dolgozószobában, akár a nappaliban, akár a hálószobában – ez a fiókos doboz igazi sokoldalú tároló megoldás, és nélkülözhetetlen darab azok számára, akik szeretik rendben tartani a dolgokat, ugyanakkor stílusos otthonra vágynak.

DIN A4-es papírlapokhoz és még sok minden máshoz!

Fiókos doboz: ideális az irodában és a dolgozószobában

A fiókos doboz nagyszerű módja annak, hogy az irodát rendben tartsd. Ha fiókokat használsz a tárgyak rendszerezésére, helyet takarítasz meg az asztalon, és elkerülheted a rendetlenséget. A fiókos doboz nagy előnye, hogy segít az irodai kellékek, például tollak, markerek, gemkapcsok és jegyzettömbök rendszerezésében. Ezenkívül a fiókok fontos dokumentumok, például munkalapok, számlák, nyugták és szerződések tárolására is használhatók. A fiókos doboz lehetővé teszi a dolgok rendszerezését és kategorizálását is, hogy azok könnyen megtalálhatók legyenek. Lehetőség van arra is, hogy több fiókos dobozt használj a tételek kategóriák szerinti felosztására. A fiókos doboz egyszerű és hatékony módszer arra, hogy rendet és rendszert teremts az irodában.

 

Méretek

14,5x33x25,5cm

Súly

1,34 kg

Anyag

Újrahasznosított anyag (100%)


További információ
Magasság 14,5 cm
Szélesség 33 cm
Mélység 25,5 cm
Anyag 100% újrahasznosított papír
Write Your Own Review
A termék értékeléseFiókos doboz újrahasznosított kartonból BIRGER 14x33x25cm
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra