fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc

Acélrácsos polclap nagy teherbírású polcokhoz RIVET 180X60cm

Kezdőár 20 490 Ft
Raktáron
Csak %1 maradt
DRM1-1/180180060
Acélrácsos kiegészítő polc nagy teherbírású állványhoz, méret 1800x600mm, teherbírás 400kg. Bővítsd polcrendszeredet!

Ezzel a kiegészítő acélrácsos polclappal egy teljes szinttel bővítheted nagy teherbírású polcos állványodat, és így még több tárolóhelyet alakíthatsz ki a raktárhelyiségben, műhelyben, garázsban és a hobbiszobában. A polclap kb. 5 mm vastagságú és bármilyen magasságban elhelyezhető a nagy teherbírású állványon, így a tárhely nagyságát könnyen a tárolt áruk és tárgyak térfogatához igazíthatod. A polcok alapját nyitott acélrács képezi, amely magas a levegő-, illetve fényáteresztő tulajdonsággal rendelkezik. A polclap nedvességálló és könnyen tisztítható, így folyadékok vagy olaj tárolására különösen alkalmas. Ez a termék nélkülözhetetlen! A szennyeződéseknek esélye sincs lehetősége leülepedni, ráadásul az acélháló jobb rálátást is biztosít az árukra. Az acélrácsos polcot még az ingadozó hőmérséklet vagy a magas páratartalom sem károsítja. A polc magassága állítható, az állványon tárolt áruk térfogatához igazítható. Könnyen beépítheted egy meglévő vagy új, azonos méretű, nagy teherbírású állványba.

Az RIVET intelligens plug-in technológiának köszönhetően a kiegészítő acélrácsos polcok néhány perc alatt a helyükre kerülnek! A gumikalapácson kívül nincs szükség további szerszámokra. A plug-in rendszerek esetében csak akkor kell csavarokat rögzítened, ha a nagy teherbírású állványt a falhoz szeretnéd erősíteni. A teherbíró képesség biztonságos és maximális kihasználása érdekében mindenképpen javasoljuk az állványt a falhoz rögzíteni. .

A rendelkezésre álló hely legjobb kihasználása érdekében a kiegészítő acélrácsos polclap vásárlásakor ügyelj a méretekre és a teherbírásra vonatkozó információkra! A Ordonitától különféle méretű fém polcok széles választéka kapható, így nagy teherbírású polcrendszeredet a saját igényeid szerint állíthatod össze.

A nagy teherbírású polcokhoz illő acélrácsos kiegészítő polclap tulajdonságainak áttekintése

Stabil és tartós

  • Erős, nagy teherbírású polclap
  • Kiváló minőségű horganyzott acél
  • Nagy fény- és légáteresztő képesség az acélhálón keresztül
  • Nedvességálló, könnyen tisztítható
  • Hőmérsékletálló

Rugalmas

  • Az innovatív plug-in rendszernek köszönhetően nincs szükség szerszámokra
  • Az acélrácsos polcok magassága állítható
  • Ideálsi a tárhely hatékony kihasználásához
  • Használható tároló polcként, garázs polcként, pince polcként, műhely polcként vagy otthon.

A csomag tartalma: 180x60cm méretű, 400kg teherbírású acélrácsos polc,

A nagy teherbírású polcokhoz illő kiegészítő polclap 400kg teherbírású változatban kapható, 180cm széles és 60cm mély. A max. +/- 5%-os gyártási tűrés miatt a valós polcméreteket kerekített számokkal adjuk meg a jobb áttekinthetőség érdekében.

A nagy teherbírású polcokhoz illő acélrácsos kiegészítő polclapot környezetbarát kartondobozban szállítjuk. Minden fémpolcunkhoz részletes összeszerelési útmutatót biztosítunk, amellyel az összeszerelés gyerekjáték. Célunk, hogy a megrendelt árut a lehető leggyorsabban eljuttassuk vevőinkhez.

Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel termékeinkkel. Óriási választékunk minden fém polcegységére 5 év garanciát vállalunk! A Ordonitától sokféle méretben és formátumban kínálunk nagy teherbírású polcokat, állványokat. Nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt!


További információ
Szélesség 180 cm
Mélység 60 cm
Típus Alapelem
Write Your Own Review
A termék értékeléseAcélrácsos polclap nagy teherbírású polcokhoz RIVET 180X60cm
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra