fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
Nagy teherbírású polc RIVET HDF kiegészítő polclap 180x60cm, horganyzott Előző Nagy teherbírású polc RIVET HDF kiegészítő polclap 180x60cm, horganyzott

Nagy teherbírású polc RIVET 180X150X60cm 5db acélrácsos polclappal, antracitszürke

73 990 Ft
Raktáron
DRM1-5/180150060D8
RIVET nagy teherbírású polc, 180x150x60cm, 5 acélrácsos polclap, egyenként 250kg teherbírással. Rugalmas, tartós és robusztus. Innovatív plug-in rendszer.
Jellemzők
 • 250 kg/polclap

  250 kg/polclap

 • Csavarmentes rendszer

  Csavarmentes rendszer

 • Wired

  Wired

Az acélrácsos polcokkal felszerelt, nagy teherbírású polc ideális mind könnyű, mind nehéz és terjedelmes áruk és anyagok tárolására a kereskedelmi szektorban, az iparban és a valamint a magánszektorban is. A kiváló minőségű polcos állvány a korrózió elleni védelem érdekében teljesen horganyzott acélból készült. A polclapok nyitott acélrácsból készülnek, és magas lég- és fényáteresztő képességgel rendelkeznek.

A polc ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztítható, így ideális folyadékok és olajos termékek tárolására. Még az ingadozó hőmérséklet vagy a magas páratartalom sem károsítja. Az acélrácsos polclapok magassága egyedileg állítható, a tárolni kívánt áruk térfogatához igazítható. A Ordonitától további kiegészítőket is rendelhetsz, például ládákat, dobozokat vagy további acélrácsos polclapokat, így bármikor rugalmasan bővítheted, alakíthatod a polcrendszert a változó igények tükrében.

Az intelligens RIVET plug-in technológiának köszönhetően a nagy teherbírású acélrácsos polcokkal felszerelt állvány pillanatok alatt össze- és szétszerelhető, vagy később bővíthető. Az egyes acélrácsos polclapokat szögprofilok tartják fent. A gumikalapácson kívül nincs szükség további szerszámokra - az összeszerelés egyszerű és minimális időt vesz igénybe! Ennél az összeszerelési rendszernél csak a csavarokat kell rögzítened, ha a nagy teherbírású állványt a falhoz szeretnéd erősíteni. A teherbíró képesség biztonságos és maximális kihasználása érdekében mindenképpen javasoljuk az állványt a falhoz rögzíteni.

A rendelkezésre álló hely legjobb kihasználása érdekében a nagy teherbírású polc vásárlásakor ügyelj a méretekre és a polcok teherbírására vonatkozó információkra! A Ordonitánál különféle méretű fém polcok széles választéka kapható, amelyek sokféle alkalmazásra és felhasználási területre alkalmasak, akár otthon a hobbiszobában, garázsban vagy műhelyben. A nagy teherbírású polc kis súlyú, és mégis nagyon stabil.

A nagy teherbírású polc tulajdonságainak áttekintése:

Stabil és tartós

 • Erős, nagy teherbírású állvány és polclapok
 • Kiváló minőségű horganyzott acél
 • Nagy fény- és légáteresztő képesség az acélrácson keresztül
 • Nedvességálló, könnyen tisztítható
 • Hőmérsékletálló

Rugalmas

 • Az innovatív plug-in rendszernek köszönhetően nincs szükség szerszámokra
 • Az acélrácsos polclapok magassága állítható
 • Ideális a tárhely hatékony kihasználására
 • Használható tároló polcként, garázs polcként, pince polcként, műhely polcként vagy otthon.
 • Könnyű hozzáférés

Nagy teherbírású, 5 acélrácsos polclappal felszerelt fém állvány, mérete 180x150x60cm, antracitszürke

A nagy teherbírású polcot 5 acélrácsos polclappal szállítjuk, amelyek teherbírása 250kg. A teljes teherbírás 1250 kg. Az állvány 180cm magas, 150cm széles és 60cm mély (1800x900x450mm). A max. +/- 5%-os gyártási tűrés miatt a valós méreteket kerekített számokkal adjuk meg a jobb áttekinthetőség érdekében.

A nagy teherbírású polc a következőket tartalmazza:

 • 5 acélrácsos polc
 • 10 hosszanti- és 10 mélységi keresztéc
 • 8 RIVET szögprofil (szélesség 37x37 mm, acél vastagság 0.7 mm)
 • 10 merevítő léc
 • 8 csatlakozó lemez
 • 4 műanyag láb

A nagy teherbírású polcot környezetbarát kartondobozban szállítjuk. Minden fém polcunkhoz részletes összeszerelési útmutató tartozik. Célunk, hogy a megrendelt árut a lehető leggyorsabban eljuttassuk vevőinkhez.

Ha kiegészítő polclapokat is szeretnél az új polcos állványhoz, vedd figyelembe, hogy hétnél több polclap esetén a polconkénti teherbírás változik. Ez könnyen meghatározható, ha elosztod a nagy teherbírású állvány teljes terhelhetőségét a polcok számával.

Ha egy kiváló minőségű és tartós, nagy teherbírású polcot keresel, amely robusztus és stabil, nálunk megtalálod!

Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel termékeinkkel. Óriási választékunk minden fém polcegységére 5 év garanciát vállalunk! A Ordonitától sokféle méretben és formátumban kínálunk nagy teherbírású polcokat, állványokat. Nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt!


További információ
Weight 37,50 kg
Magasság 180 cm
Szélesség 150 cm
Mélység 60 cm
Teherbírás 250 kg
Polclap Acélrács
Szín Szürke
Típus Alapelem
Write Your Own Review
A termék értékeléseNagy teherbírású polc RIVET 180X150X60cm 5db acélrácsos polclappal, antracitszürke
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra