fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
Nagy teherbírású polc RIVET 180X120X60cm 4db HDF polclappal, antracitszürke Előző Nagy teherbírású polc RIVET 180X120X60cm 4db HDF polclappal, antracitszürke

Nagy teherbírású polc RIVET 180X120X60cm 4db HDF polclappal, horganyzott

44 490 Ft
Raktáron
DRT1-4/180120060Z
RIVET nagy teherbírású polc, 180x120x60 cm, 4db HDF polclappal, 250kg/polc, horganyzott. Rugalmas, tartós és robusztus! Innovatív plug-in rendszer!
Jellemzők
 • 250 kg/polclap

  250 kg/polclap

 • Csavarmentes rendszer

  Csavarmentes rendszer

 • Wood DTD

  Wood DTD

Buy together
Nagy teherbírású polc RIVET 180X120X60cm 4db HDF polclappal, horganyzott + Műanyag doboz SCUBA L, 74 liter - 35x78x39,5cm + Műanyag doboz SCUBA M, 43 liter- 34x49,5x39cm + Tároló doboz fedővel 35L – 2db
Kosárba: 76 905 Ft

A nagy teherbírású polc ideális nehéz vagy terjedelmes áruk, például gumiabroncsok, dobozok, nehéz szerszámok vagy gépek tárolására. Nem csak ipari állványként használják – a kiváló minőségű, horganyzott acélból készült nagy teherbírású polc a a magánszektor számára is alkalmas. A horganyzás folyamata során a nyersacél felülete nagymértékben védetté válik a korrózióval szemben. A polcok nagy nyomáson préselt HDF farostlemezekből készülnek. A nagy nyomású technológiának köszönhetően a farostlemez sűrűsége > 800 kg/m3, így a polclapok ütés- és csavarodás- és nedvességállóak, de tartósan nedves környezetbe nem alkalmasak. Az egyenletes felület festhető. A polclapok magassága, illetve a száma igény szerint változtatható. A különbőző igények kielégítése érdekében a Ordonita számos tartozékot is kínál a nagy teherbírású polchoz, köztük ládákat, dobozokat és kiegészítő polclapokat a különféle termékek és tárgyak megfelelő tárolásához.

Az intelligens RIVET plug-in technológiának köszönhetően a nagy teherbírású polc pillanatok alatt összeszerelhető, és az egyéni igények változásának tükrében szétszedhető vagy újra összeszerelhető. Az plug-in rendszerben a polclapokat szögprofilok tartják fent és a maximális stabilitást merevítő lécek biztosítják. A gumikalapácson kívül nincs szükség további szerszámokra. Az összeszerelés egyszerű és minimális időt vesz igénybe! Ennél az összeszerelési rendszernél csak a csavarokat kell rögzítened, ha a nagy teherbírású polcot a falhoz szeretnéd erősíteni. A teherbíró képesség biztonságos és maximális kihasználása érdekében mindenképpen javasoljuk az állványt a falhoz rögzíteni.

A rendelkezésre álló hely legjobb kihasználása érdekében a nagy teherbírású polcos állvány vásárlásakor ügyelj a méretekre és a polcok teherbírására vonatkozó információkra! A Ordonitától a fémpolcok számtalan változata kapható, az egyedi alappolcoktól a komplett polcrendszerekig. Moduláris felépítésüknek köszönhetően ezek a polcok és polcos állványok sokféle alkalmazásra és felhasználási területre alkalmasak, akár otthon a hobbiszobában, garázsban, műhelyben, akár üzletekben és ipari raktárakban. A nagy teherbírású polcos állvány kis súlyú, és mégis nagyon stabil.

A nagy teherbírású polcos állvány tulajdonságainak áttekintése

 • Stabil és tartós
 • Erős, nagy teherbírású állvány és polcok
 • Kiváló minőségű horganyzott acél
 • Nagy sűrűségű HDF farostlemez polclapok
 • Ütés- és csavarodásálló
 • Nedvességálló

Rugalmas

 • Az innovatív plug-in rendszernek köszönhetően nincs szükség szerszámokra
 • A HDF polclapok magassága állítható
 • A tárhely hatékony kihasználása
 • Használható tároló polcként, garázs polcként, pince polcként, műhely polcként vagy otthon.
 • Könnyű hozzáférés

A horganyzott, nagy teherbírású HDF polclapos állvány méretei: 180x120x60cm.

Az 5 polclapos nagy teherbírású polc terhelhetősége 250kg/polc. A teljes teherbírás 1000kg, hogy a legnehezebb tárgyakat is biztonságosan tároláshasd. Az állvány 180cm magas, 120cm széles és 60cm mély (1800x1200x600mm). A max. +/- 5%-os gyártási tűrés miatt a valós polcméreteket kerekített számokkal adjuk meg a jobb áttekinthetőség érdekében.

A termék a következő elemeket tartalmazza:

 • 4db HDF polclap
 • 16db keresztléc (8x60cm, 8x120cm)
 • 4db szögprofil
 • 4db merevítő léc
 • 8db csatlakozó lemez
 • 4db műanyag láb

A nagy teherbírású polcot környezetbarát kartondobozban szállítjuk. Minden fém polcunkhoz részletes összeszerelési útmutató tartozik. Célunk, hogy a megrendelt árut a lehető leggyorsabban eljuttassuk vevőinkhez.

Ha kiegészítő polclapokat is szeretnél az új polchoz, vedd figyelembe, hogy hétnél több polclap esetén a polconkénti teherbírás változik. Ez könnyen meghatározható, ha elosztod a nagy teherbírású állvány teljes terhelhetőségét a polclapok számával.

Ha egy kiváló minőségű és tartós, nagy teherbírású polcot keresel, amely robusztus és stabil, nálunk megtalálod!

Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel termékeinkkel. Óriási választékunk minden fém polcegységére 5 év garanciát vállalunk! A Ordonitától sokféle méretben és formátumban kínálunk nagy teherbírású polcokat. Nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt!


További információ
Weight 23,04 kg
Magasság 180 cm
Szélesség 120 cm
Mélység 60 cm
Teherbírás 250 kg
Polclap Forgácslap
Szín Horganyzott
Típus Alapelem
Write Your Own Review
A termék értékeléseNagy teherbírású polc RIVET 180X120X60cm 4db HDF polclappal, horganyzott
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra