fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
fali-polcfali-polc
Nagy teherbírású polc acélrácsos polclapokkal RIVET 180X150X60cm, horganyzott Előző Nagy teherbírású polc acélrácsos polclapokkal RIVET 180X150X60cm, horganyzott

Acélrácsos polclap nagy teherbírású polcokhoz RIVET 150X60cm, horganyzott

18 490 Ft
Raktáron
DRM1-1/176150060Z
Acélrácsos kiegészítő polclap RIVET nagy teherbírású polcokhoz, 150X60cm, teherbírása 250 kg/polclap, horganyzott. Bővítsd polcrendszeredet!
Jellemzők
 • 400 kg/polclap

  400 kg/polclap

 • Csavarmentes rendszer

  Csavarmentes rendszer

 • Wired

  Wired

Ezzel a kiegészítő acélrácsos polclappal egy teljes szinttel bővítheted nagy teherbírású polcos állványodat, és így még több tárolóhelyet alakíthatsz ki a raktárhelyiségben, műhelyben, garázsban és a hobbiszobában. A polclap kb. 5 mm vastagságú és bármilyen magasságban elhelyezhető a nagy teherbírású állványon, így a tárhely nagyságát könnyen a tárolt áruk és tárgyak térfogatához igazíthatod. A polcok alapját nyitott acélrács képezi, amely magas a levegő-, illetve fényáteresztő tulajdonsággal rendelkezik. A polclap nedvességálló és könnyen tisztítható, így folyadékok vagy olaj tárolására különösen alkalmas. Ez a termék nélkülözhetetlen! A szennyeződéseknek esélye sincs lehetősége leülepedni, ráadásul az acélháló jobb rálátást is biztosít az árukra. Az acélrácsos polcot még az ingadozó hőmérséklet vagy a magas páratartalom sem károsítja. A polc magassága állítható, az állványon tárolt áruk térfogatához igazítható. Könnyen beépítheted egy meglévő vagy új, azonos méretű, nagy teherbírású állványba.

Az RIVET intelligens plug-in technológiának köszönhetően a kiegészítő acélrácsos polcok néhány perc alatt a helyükre kerülnek! A gumikalapácson kívül nincs szükség további szerszámokra. A plug-in rendszerek esetében csak akkor kell csavarokat rögzítened, ha a nagy teherbírású állványt a falhoz szeretnéd erősíteni. A teherbíró képesség biztonságos és maximális kihasználása érdekében mindenképpen javasoljuk az állványt a falhoz rögzíteni. .

A rendelkezésre álló hely legjobb kihasználása érdekében a kiegészítő acélrácsos polclap vásárlásakor ügyelj a méretekre és a teherbírásra vonatkozó információkra! A Ordonitától különféle méretű fém polcok széles választéka kapható, így nagy teherbírású polcrendszeredet a saját igényeid szerint állíthatod össze.

A nagy teherbírású polcokhoz illő acélrácsos kiegészítő polclap tulajdonságainak áttekintése

Stabil és tartós

 • Erős, nagy teherbírású polclap
 • Kiváló minőségű horganyzott acél
 • Nagy fény- és légáteresztő képesség az acélhálón keresztül
 • Nedvességálló, könnyen tisztítható
 • Hőmérsékletálló

Rugalmas

 • Az innovatív plug-in rendszernek köszönhetően nincs szükség szerszámokra
 • Az acélrácsos polcok magassága állítható
 • Ideálsi a tárhely hatékony kihasználásához
 • Használható tároló polcként, garázs polcként, pince polcként, műhely polcként vagy otthon.

A csomag tartalma: 150x60cm méretű, 250kg teherbírású acélrácsos polc,

A nagy teherbírású polcokhoz illő kiegészítő polclap 250kg teherbírású változatban kapható, 150cm széles és 60cm mély. A max. +/- 5%-os gyártási tűrés miatt a valós polcméreteket kerekített számokkal adjuk meg a jobb áttekinthetőség érdekében.

A nagy teherbírású polcokhoz illő acélrácsos kiegészítő polclapot környezetbarát kartondobozban szállítjuk. Minden fémpolcunkhoz részletes összeszerelési útmutatót biztosítunk, amellyel az összeszerelés gyerekjáték. Célunk, hogy a megrendelt árut a lehető leggyorsabban eljuttassuk vevőinkhez.

Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel termékeinkkel. Óriási választékunk minden fém polcegységére 5 év garanciát vállalunk! A Ordonitától sokféle méretben és formátumban kínálunk nagy teherbírású polcokat, állványokat. Nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt!


További információ
Weight 7,50 kg
Magasság 3,5 cm
Szélesség 150 cm
Mélység 60 cm
Teherbírás 400 kg
Polclap Acélrács
Szín Horganyzott
Típus Alapelem
Write Your Own Review
A termék értékeléseAcélrácsos polclap nagy teherbírású polcokhoz RIVET 150X60cm, horganyzott
To Top
RUGALMAS KIALAKÍTÁS
Sokoldalú polcrendszerek
SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Szakértői támogatás
mindenféle projekthez
GYORS SZÁLLÍTÁS
Ingyenes kiszállítás minden 69.000Ft + áfa
feletti vásárlás esetén
KEDVEZMÉNY- ÉS HŰSÉGPROGRAMOK
Akár 30% kedvezmény
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek
EURÓPAI MINŐSÉG
5 év garancia minden
fémpolcra